reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kaciki dla naszych dzidzioli...

reklama
Jeju dziewczyny po co te baldachimy przecież to niepotrzebne zbiorowisko kurzu:eek::eek::eek:

Może i masz rację. Ale myśląc w ten sposób trzeba by w domu czy pokoju ograniczyć do minimum wszystko, bo przecież ten kurz osadza się wszędzie ;-)
Nie ma rady trzeba będzie częściej sprzątać, a jak mnie juz wkurzy ta moskitiera to pójdzie w kąt haha:-)

Ja również mam komplecik pościeli z baldachimkiem :tak: a drugi kupiłam juz bez. Jeżeli baldachim mi się nie sprawdzi to poprostu go zdejme :tak:

Niektórzy nawet mają dywan :szok::szok::szok:;-)
Noooo, o tym nie pomyślałam - mamy i my i to w naszym (i malutkiej) pokoju mamy taki bardziej kudłaty nawet... ;-)

Bez przesady ;-) nie zamykam szczelnie dziecka pod kopułą z materiału tylko wieszam ten baldachim wysoko, nie ma problemu z dostępem i cyrkulacją powietrza... A dodatkowo moge Malutką od świata odgrodzić trochę jakbyśmy chcieli wieczorem przy świetle w łóżku posiedzieć i np film obejrzeć :tak:

dziewczyny! dajmy żyć innym :-D
w końcu to indywidualna sprawa z tymi baldachimami
;-)
w dodatku nie każde dziecko jest alergikiem, nie ma co się przejmować na zapas,

ja akurat jestem straszną alergiczką i astmatyczką
więc nawet z myślą o sobie nie moge mieć baldachima nad łóżeczkiem córci, tak jak nie mam dywanów i zasłon, firanek...
:zawstydzona/y:
ale czasami te zestawy z baldachimem super wyglądają a szczególnie, jak komuś to ładnie się komponuje z całym pomieszczeniem (sprawa gustu), no i ta moskitiera jest pożyteczna w sezonie letnim, jak się nie ma moskitiery w oknach... :tak:

ja właśnie muszę koniecznie kupić wiosną do pokoju Małej taką wstawianą w okno moskiteirę, bo nie wyobrażam sobie aby koniki polne/komary/muchy w okresie letnim skakały po niej :szok: a mieszkam właśnie w miejscu gdzie mamy takie duże koniki polne - sama się ich boję :-p

ja mam mozna powiedzieć lekką alergię na kurz, ale i tak w pokoju mam dywan i zasłonke małą na oknie , która w sumie się dość kurzy niestety:sorry:
ale baldachim z pościela i tak kupiłam, gdyż są cudne i tworzą dla maluszkowi taka bezpieczną przestrzeń ... tak mi sie wydaje

tuttobene ślicznie

moniazuber cudowne te naklejki może i ja bym takie kupiła ...:))

kupiłam pościel z baldachimem taką - w kolorze kremowym http://allegro.pl/item909594776_mamo_tato_14_cz_posciel_120x90_aplikacja_serca.html

Ostatnia edycja:
a ja własnie na próbę namazałam rysunek nad łóżeczko...
muszę kupić jakiś karton i do dzieła ;-)

Załączniki

• DSC00055.jpg
    DSC00055.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Do góry