reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kaciki dla naszych dzidzioli...

reklama
Jeju dziewczyny po co te baldachimy przecież to niepotrzebne zbiorowisko kurzu:eek::eek::eek:

Może i masz rację. Ale myśląc w ten sposób trzeba by w domu czy pokoju ograniczyć do minimum wszystko, bo przecież ten kurz osadza się wszędzie ;-)
Nie ma rady trzeba będzie częściej sprzątać, a jak mnie juz wkurzy ta moskitiera to pójdzie w kąt haha:-)

Ja również mam komplecik pościeli z baldachimkiem :tak: a drugi kupiłam juz bez. Jeżeli baldachim mi się nie sprawdzi to poprostu go zdejme :tak:

Niektórzy nawet mają dywan :szok::szok::szok:;-)
Noooo, o tym nie pomyślałam - mamy i my i to w naszym (i malutkiej) pokoju mamy taki bardziej kudłaty nawet... ;-)

Bez przesady ;-) nie zamykam szczelnie dziecka pod kopułą z materiału tylko wieszam ten baldachim wysoko, nie ma problemu z dostępem i cyrkulacją powietrza... A dodatkowo moge Malutką od świata odgrodzić trochę jakbyśmy chcieli wieczorem przy świetle w łóżku posiedzieć i np film obejrzeć :tak:

dziewczyny! dajmy żyć innym :-D
w końcu to indywidualna sprawa z tymi baldachimami
;-)
w dodatku nie każde dziecko jest alergikiem, nie ma co się przejmować na zapas,

ja akurat jestem straszną alergiczką i astmatyczką
więc nawet z myślą o sobie nie moge mieć baldachima nad łóżeczkiem córci, tak jak nie mam dywanów i zasłon, firanek...
:zawstydzona/y:
ale czasami te zestawy z baldachimem super wyglądają a szczególnie, jak komuś to ładnie się komponuje z całym pomieszczeniem (sprawa gustu), no i ta moskitiera jest pożyteczna w sezonie letnim, jak się nie ma moskitiery w oknach... :tak:

ja właśnie muszę koniecznie kupić wiosną do pokoju Małej taką wstawianą w okno moskiteirę, bo nie wyobrażam sobie aby koniki polne/komary/muchy w okresie letnim skakały po niej :szok: a mieszkam właśnie w miejscu gdzie mamy takie duże koniki polne - sama się ich boję :-p

ja mam mozna powiedzieć lekką alergię na kurz, ale i tak w pokoju mam dywan i zasłonke małą na oknie , która w sumie się dość kurzy niestety:sorry:
ale baldachim z pościela i tak kupiłam, gdyż są cudne i tworzą dla maluszkowi taka bezpieczną przestrzeń ... tak mi sie wydaje

tuttobene ślicznie

moniazuber cudowne te naklejki może i ja bym takie kupiła ...:))

kupiłam pościel z baldachimem taką - w kolorze kremowym http://allegro.pl/item909594776_mamo_tato_14_cz_posciel_120x90_aplikacja_serca.html

Ostatnia edycja:
a ja własnie na próbę namazałam rysunek nad łóżeczko...
muszę kupić jakiś karton i do dzieła ;-)

Załączniki

• DSC00055.jpg
    DSC00055.jpg
    32,6 KB · Wyświetleń: 87
reklama
Do góry