reklama
peperka
Fanka BB :)
kupiłam pościel z baldachimem taką - w kolorze kremowym ~ MAMO-TATO 14-CZ POŚCIEL 120x90 APLIKACJA SERCA (909594776) - Aukcje internetowe Allegro
ja kupilam caly zestaw z tej serii, paseczki marchewkowe
ja właśnie zakupiłam:
kolor 014 zielony księżyc
*BABY-RAJ*13el ekskl 120x90-WOAL- PROMOCJA!!! (904029479) - Aukcje internetowe Allegro
wzór Pieski niebieskie
** BABY-RAJ**KOMPLET DO WÓZKA 4 el (907297724) - Aukcje internetowe Allegro
kolor nr 7 Grafitowy
SUPER TORBA DO WÓZKA DZIECIĘCEGO NOWE KOLORY !! (908641576) - Aukcje internetowe Allegro
Jak przyjdzie pościel to wstawię zdjęcia całego pokoiku maluszka
kolor 014 zielony księżyc
*BABY-RAJ*13el ekskl 120x90-WOAL- PROMOCJA!!! (904029479) - Aukcje internetowe Allegro
wzór Pieski niebieskie
** BABY-RAJ**KOMPLET DO WÓZKA 4 el (907297724) - Aukcje internetowe Allegro
kolor nr 7 Grafitowy
SUPER TORBA DO WÓZKA DZIECIĘCEGO NOWE KOLORY !! (908641576) - Aukcje internetowe Allegro
Jak przyjdzie pościel to wstawię zdjęcia całego pokoiku maluszka
...jestem trochę zła bo powinnam pokój pomalować i chcialabym, ale ojciec uparł sie że dopiero w maju albo czerwcu , gdyz teraz okien nie otwierają przez to zimno a jak bedzie ciepło mozna wietrzyć.. może ma racje... , ale tyle roboty z tym malowaniemi i to przy dziecku odsuwanie tych mebli , łóżeczka, chodzenia w tą i spowrotem wcale mi się to nie uśmiecha ... napewno będzie niezłe zamieszanie ..
reklama
Zgadzam się z tobą całkowicie , tylko jak zwykle starzy marudzą i wmawiają mi swoje i dlatego jestem poprostu wściekła na nich, nie dadzą sobie przetłumaczyć. Ojcie mówi: - Nie w czerwcu dopiero ! i weź tu sie nie denerwuj:-crazy:
Podziel się: