reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kaciki dla naszych dzidzioli...

ionka super zrobilas ten rysunek, ja jakbym miala takie zdolnosci to sama bym dziecku pokoj wymalowala :)

reklama
ja tylko chciałam spróbować, jak mi wyjdzie ;-)
musze jakis karton kupić i na nowo narysuję ;-)

...jestem trochę zła bo powinnam pokój pomalować i chcialabym, ale ojciec uparł sie że dopiero w maju albo czerwcu , gdyz teraz okien nie otwierają przez to zimno a jak bedzie ciepło mozna wietrzyć.. może ma racje... , ale tyle roboty z tym malowaniemi i to przy dziecku :baffled: odsuwanie tych mebli , łóżeczka, chodzenia w tą i spowrotem wcale mi się to nie uśmiecha ... napewno będzie niezłe zamieszanie ..:crazy:

przecież jak teraz pomalujesz to do porodu wywietrzeje :eek:
a po 2 teraz farby to są bezzapachowe... tydzień temu malowaliśmy z J salon i w nastepnym planujemy pomalować przedpokój:-)

reklama
Zgadzam się z tobą całkowicie , tylko jak zwykle starzy marudzą i wmawiają mi swoje i dlatego jestem poprostu wściekła :wściekła/y::wściekła/y: na nich, nie dadzą sobie przetłumaczyć. Ojcie mówi: - Nie w czerwcu dopiero ! i weź tu sie nie denerwuj:-:)crazy:

Do góry