reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kaciki dla naszych dzidzioli...

tuttobene śliczne łóżeczko...ja się zastanawiam właśnie czy baldachim czy moskitiere (tuttobene Ty masz właśnie moskitiere)

Dzięki. Tak ja kupiłam na Allegro tę opcję z moskitierą. Sama się zastanawiałam którą wybrać, bo na zdjęciach nie widziałam żadnej róznicy. W opisie tylko zauważyłam że moskitiera ma wymiar 170x480 i można okryć nią całe łożeczko, a baldachim jest mniejszy ( 170x270) i mozna go powiesić tylko na dłuższym boku łóżeczka.

reklama
Dzięki. Tak ja kupiłam na Allegro tę opcję z moskitierą. Sama się zastanawiałam którą wybrać, bo na zdjęciach nie widziałam żadnej róznicy. W opisie tylko zauważyłam że moskitiera ma wymiar 170x480 i można okryć nią całe łożeczko, a baldachim jest mniejszy ( 170x270) i mozna go powiesić tylko na dłuższym boku łóżeczka.

a podasz mi namiary na sprzedawcę?...właśnie wpłynęła mi wypłata i chcę zamówić pościel :-D

Ja myślę, że to każdego decyzja :) dla mnie się podobają, zawsze można ściągnąć i wyprać :) Niestety ja mam łóżeczko turystyczne i baldachim by nie pasował :tak:

reklama
Ja też mam łóżeczko Radek VII tylko jasne :-)
I baldachim będę mieć, przynajmniej na początku - z chłopakami miałam i jakoś przeżyli.
Zasłony w oknach też mamy ;-)

Do góry