reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kaciki dla naszych dzidzioli...

spoko, ja tez nie spakowana jeszcze, po szpitalu się rzeczy suszą...
kosmetyków dla dzidzia tez brać nie muszę, no ale moja własna kosmetyczka jest wielka ;-)
wkładek laktacyjnych wszystkich nie biorę, tylko kilka par :tak:
za to majtek biorę mnóstwo, na szczęście mało miejsca zajmują ;-)

a na wyjście też zostawię w domu, mąż dowiezie :tak:

reklama
mnie niestety nie ma kto dowieść więc mam nadzieje że to co spakowałam starczy :baffled: jeszcze gacie najwyżej jedne wezmę

a oto nasze łóżeczko, co przyszło wczoraj,
nakleiłam Puchatka&spółka na ścianę
i na razie mamy mały kącik dla Zosi
(nie kupuje teraz żadnych karuzeli, misiaków itp, bo to zostawiam sobie na ew. prezenty od rodzinki)
picture12986.jpg

Śliczny kącik :) Kochana gdzie kupiłaś jeśli można wiedzieć i ile kosztowały te ozdoby? :) i czy ewentualnie można je odklejać aby nie poniszczyć ściany?

sliczny kacik i tez podpisuje sie pod pytaniem Ccaroline, bo pokoj moich maluchow tez jest w tematyce kubusia

Świetne :-)

Nasz Kubek to będzie miał kącik między szafą a naszym łóżkiem:-( Ale co zrobić, jak mamy takie małe mieszkanie? Też właśnie chcę kupić jakieś takie naklejki, żeby chociaż minimalnie przypominało dziecięcy kącik...

Śliczny kącik :) Kochana gdzie kupiłaś jeśli można wiedzieć i ile kosztowały te ozdoby? :) i czy ewentualnie można je odklejać aby nie poniszczyć ściany?
sorki, ale niewiele pomogę, bo naklejki odstałam od koleżanki, która ich nie używała i dała mi by się ich pozbyć,
są takie piankowe (kosztowały ok 40 zł za komplet-jak widziałam na opakowaniu) i bez problemu się da je odkleić bez zrywania warstwy farby ze ściany ;-)

widziałam troszkę podobne w sklepiku netowym u gościa, u którego robiłam zakupy na allegro, tylko naklejki nie są w zestawach, a pojedynczo:
dawidar sklepik net
gość jest też na allegro (stąd go znam)
dawidar na allegro
ale teraz na allegro nie widziałam, aby miał te naklejki, tylko w sklepiku widzę

moniazuber ślicznie. Ja też się zastanawiałam nad tymi naklejkami. Bardzo mi się podobają. Tylko nie wiem czy w moim przypadku to nie będzie już lekka przesada :-) Założyliśmy z mężem baldachim więc nasz dzidziolek i tak nie będzie ich widział. A tak się prezentuje nasz kącik ;-)

piekne pokoiki :tak:
musze coś namalować dla małej, żeby jej smutno nie było :tak:
tuttobene- mamy takie same łóżeczka ;-)

reklama
tuttobene śliczne łóżeczko...ja się zastanawiam właśnie czy baldachim czy moskitiere (tuttobene Ty masz właśnie moskitiere)

Do góry