reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik żywieniowy-nowe smaczki dla maluszka

Oj widzę że nie tylko ja mam problem z moja Zuzinką i jej jedzenie. Zuzia od początku bardzo chętnie otwierała buźkę i jadła i obiadki i deserki a teraz od jakiegoś tygodnia jest bunt trochę zje i zaciska później usta i nie ma szans na jedzenie. Mam nadzieję że to przejściowe bo zbliża się mój powrót do pracy a nie chcę żeby moja mamcia się z tym jedzeniem tak męczyła.
Gola dużo jadłaś truskawek? bo ja tak kilka dzibunełam bo boję się ze uczulą ale jak nic jej nie będzie to sprobuje jej dać jedną i zobacze co będzie dalej.

reklama
ja też już kilkakrotnie jadłam truskawki i nic Lili nie było. Nawet jednego dnia spałaszowałam cały kg bo siedziałam przed tv i tak jadłam jadlam ;D później małą obserwowałam ale żadnych krostek, kupka normalna więc chyba dobrze je znosi

ja może dziś zrobię kisiel z soczku, muszę wykorzystać bo stoją już długo w półce nie chce mi pić tych soczków rozcięczam z wodą ale i tak nie chce pić:tak:

reklama
Do góry