reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik żywieniowy-nowe smaczki dla maluszka

Oj widzę że nie tylko ja mam problem z moja Zuzinką i jej jedzenie. Zuzia od początku bardzo chętnie otwierała buźkę i jadła i obiadki i deserki a teraz od jakiegoś tygodnia jest bunt trochę zje i zaciska później usta i nie ma szans na jedzenie. Mam nadzieję że to przejściowe bo zbliża się mój powrót do pracy a nie chcę żeby moja mamcia się z tym jedzeniem tak męczyła.
Gola dużo jadłaś truskawek? bo ja tak kilka dzibunełam bo boję się ze uczulą ale jak nic jej nie będzie to sprobuje jej dać jedną i zobacze co będzie dalej.

reklama
ja też już kilkakrotnie jadłam truskawki i nic Lili nie było. Nawet jednego dnia spałaszowałam cały kg bo siedziałam przed tv i tak jadłam jadlam ;D później małą obserwowałam ale żadnych krostek, kupka normalna więc chyba dobrze je znosi

ja może dziś zrobię kisiel z soczku, muszę wykorzystać bo stoją już długo w półce nie chce mi pić tych soczków rozcięczam z wodą ale i tak nie chce pić:tak:

reklama
Do góry