reklama
AniaSm
Fanka BB :)
wpadła dzisiaj do mnie koleżanka i przyniosła mi kilka słoiczków które jej zostały i była tam ta słodka marchewka z jabłkiem ale niestety mojej średnio smakuje , ona chyba ma problem z konsystencją , mam nadzieje że się w końcu przyzwyczai
ania Ja też właśnie doszłam do wniosku, że to może być problem z konsystencją i koleżanka podrzuci mi jutro łyżeczkę do karmienie, mówiła że wtedy lepiej idzie jedzenie deserków,mam nadzieję że będzie lepiej, bo my przez to tylko warzywka jemy :-)
AniaSm
a to czym karmiłaś do tej pory??zwykłą łyżeczką
AniaSm
Margana taki mam właśnie zamiar ;-)
ja dzisiaj tez wybieram się do sklepu po pierwsze sloiczki dla małego, bo mimo tego, ze jeszcze karmię piersią to i tak dostaje juz coraz więcej mm, a poza tym trzeba będzie za niecałe dwa miechy wracać do pracy (o ile nie szybciej :-( ) i łyżeczkę też muszę zakupić, bo mam tylko plastikowe, a przydałaby mi sie silikonowa, no i zaszaleje ze śliniakami :-) Boję się trochę tych zaparć
reklama
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Ja mam silikonowe z TT a plastikowych nie probowalam ale pewnie tez sa dobre wazne jest zeby nie uzywac metalowych teraz.
A my dzisiaj bedziemy probowac gruszka-jablko pierwszy raz,zobaczymy czy bedzie mu smakowac
A my dzisiaj bedziemy probowac gruszka-jablko pierwszy raz,zobaczymy czy bedzie mu smakowac
Podziel się: