reklama
AnnaJ007
Fanka BB :)
Tak Mirelko...
Czasami dobrze się powymieniać doświadczeniami.
Czasami dobrze się powymieniać doświadczeniami.
andrzelika poki co mialam slodkie jablka, ale jesli zaszla potrzeba to mackowi dosladzalam glukoza w proszku (taka jak kupuje sie w aptece na test obciazenia gluzkoza) i tego wystarczy dac odrobine. Jest bardzo slodkie.
anek dzieki, czyli moja mama miala troche racji, bo maciek nieraz ma zbyt pomaranczowe stopy. musze sie przyjrzec temu i cos wymyslic zeby mi chcial pic cos innego.
Maciek mial juz problemy z watrobą. Wiec musze dmuchac na zimne.
Odnosnie mrożenia to i ja zamierzam tak robic... Ale jeszcze pomysle czy mrozic male porcje i mieszac je miedzy soba czy mrozic wieksze porcje juz gotowej zupki.
Mozna tez zaopatrzyc sie w plastikowe pojemniki do żywnosci w wersji mini. Kiedys byly w Kauflandzie chyba 6szt za 5zl. Teraz żaluje ze ich nie wzielam, ale nie spodziewalam sie ze moga sie przydac takie miniaturki
anek dzieki, czyli moja mama miala troche racji, bo maciek nieraz ma zbyt pomaranczowe stopy. musze sie przyjrzec temu i cos wymyslic zeby mi chcial pic cos innego.
Maciek mial juz problemy z watrobą. Wiec musze dmuchac na zimne.
Odnosnie mrożenia to i ja zamierzam tak robic... Ale jeszcze pomysle czy mrozic male porcje i mieszac je miedzy soba czy mrozic wieksze porcje juz gotowej zupki.
Mozna tez zaopatrzyc sie w plastikowe pojemniki do żywnosci w wersji mini. Kiedys byly w Kauflandzie chyba 6szt za 5zl. Teraz żaluje ze ich nie wzielam, ale nie spodziewalam sie ze moga sie przydac takie miniaturki
Margana
No i zaliczylismy wczoraj pierwsze jabłuszko:-) Najpierw Natalka była zdziwiona i nie wiedziała o co chodzi Potem była bardziej zainteresowana kolorowa łyżeczką niż jej zawartością, a nastepnie chyba jej posmakowało, bo pojadła kilka porcji. Po czym się zrzygała:-(Może za dużo jej naraz podałam (choć starałam się nakładac tylko na czubek łyzeczki), a moze źle połknęła (w końcu to był jej pierwszy raz;-)). W kazdym razie dziś juz ze smakiem zjadła 3 łyzeczki i nawet buzię otwierała sama, a i mnie tak za rękę łapała jakby chciałanią pokierować do buzi
Cocca
Dziewczyny pytanie kupkowe:-) czy Wam też po jabłuszku w kupce pojawiło się trochę jakby niestrawionego jabłka? Jakbym łyżeczką do kupy jabłka ze słoiczka dorzuciła... przepraszam, że tak dosłownie, ale nie wiem jak inaczej wytłumaczyć o co mi chodzi;-)
AnnaJ007
Cocca moge powiedzieć tylko z teori że to normalne-czytałm gdzieś ale nie pamiętam czemu tak sie dzieje(głowa już nie pamięta tylu info.).
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Margana super ze juz Natalka jest po swoim pierwszym razie a tym wypadkiem ze zwrocila jabluszko sie nie przejmuj,moze miala za duzo albo jakos zle polknela najwazniejsze ze na drugi dzien juz jadla ladnie i bylo lepiej ;-)
Cocca Ja nie pamietam jaka byla kupka dokladnie po jabluszku,byla miekka ale czy byly kawalki jablka to nie wiem kochana.
Cocca Ja nie pamietam jaka byla kupka dokladnie po jabluszku,byla miekka ale czy byly kawalki jablka to nie wiem kochana.
reklama
Podziel się: