reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik żywieniowy-nowe smaczki dla maluszka

COCCA kuba je miesko troche w zupce, troche w pastach jajecznych mu daje i troche w szynce. Czasem odemnie zz talerza dostaje np pulpeta albo mieso z nogi kury ;-)

reklama
Cocca U nas też jest ostatnio gorzej mięsko zjadane, najchętniej zje jeszcze od nas z talerza, rybkę w miarę lubi. A tak to albo wymieszane z ziemniaczkami, albo od nas z ręki dostaje

cocca ja rwę na małe kawałki i do zupki i pierw daję te mięsko z zupkę..bo dawałam jej kilka razy wymieszane mięso to jak nie zjadła całej zupki to wylewałam a szkoda mi miesa wyrzucać...a jak nie chciała jeść zupki to z powrotem mięso zbierałam i z brokułem czy cukinią poszło...ostatnio mała mięsem nie gardzi jak nie chce zupki mówię masz mięsko od razu buźka się otwiera . U nas z rybą cienko..mała dawno nie jadła bo nie wiem jaką i gdzie kupić dobrą:baffled:

cocca a jakie mięsko dajesz?? moja najczęsciej je indyka gotowanego i uwielbia. Często tez je z mojej ręki daję podrobnione.

Ankusch u nas też indyczek lub kurczak, teraz zamówiłam cielęcinkę, może zrobię jaką potrawkę, i zje z makaronem (lubi bardzo makaron)

cocca u nas też Martyna lubi makaron bardzo ;-)wczoraj zrobiłam kluski lane i lipnie wyszły ale zjadła z malinami 1 raz robiałm hehheh:-D Poprawi się Franek zobaczysz ...;-)moja jadła marnie zupki na początki a teraz potrafi zjeść prawie całą bulionówkę ;-)ale to różnie zależy też co jest..dziś i wczoraj pięknie zjadła krupnik :-) Ale ogórkowej nie chce...

Ankusch a Martynka jajka w żadnej postaci nie zje? na twardo, miękko, pasy, jajecznicy jako dodatek do zupki,:no:

Ja wczoraj zrobiłam Liwii kromeczkę grahamka z dżemem nie smakował jej beee mówiła:no: wolała zajadać się moją kajzerką z pasztetem :tak:

Nitka dzięki z info na temat dżemu, :tak: ja wczoraj kupiłam wiśniowy z Łowicza niskosłodzony nie smakował:no: może inny smak polubi:tak:

reklama
Mirelko - a moze sprobuj podac Liwii biala buleczke z dzemem? Moze jej dzem z grahamka nie pasowal? Bo ja tak sobie mysle, ze jak z dzemem, to wole biala bulke... ;-)

Ankusch - u nas tez nie ma jajka, ale to nie tragedia. Moze za jakis czas sie Martynka przekona.

Do góry