reklama
ankusch
Fanka BB :)
cocca ja rwę na małe kawałki i do zupki i pierw daję te mięsko z zupkę..bo dawałam jej kilka razy wymieszane mięso to jak nie zjadła całej zupki to wylewałam a szkoda mi miesa wyrzucać...a jak nie chciała jeść zupki to z powrotem mięso zbierałam i z brokułem czy cukinią poszło...ostatnio mała mięsem nie gardzi jak nie chce zupki mówię masz mięsko od razu buźka się otwiera . U nas z rybą cienko..mała dawno nie jadła bo nie wiem jaką i gdzie kupić dobrą
ankusch
cocca u nas też Martyna lubi makaron bardzo ;-)wczoraj zrobiłam kluski lane i lipnie wyszły ale zjadła z malinami 1 raz robiałm hehheh Poprawi się Franek zobaczysz ...;-)moja jadła marnie zupki na początki a teraz potrafi zjeść prawie całą bulionówkę ;-)ale to różnie zależy też co jest..dziś i wczoraj pięknie zjadła krupnik :-) Ale ogórkowej nie chce...
Dziewczyny - odnośnie dżemu - ja polecam z łowicza - jest seria 100% owoców - i one nie są słodzone cukrem tylko sokiem z jabłek.
moja zośka zajada się wiśniowym właśnie
DODOMKU internetowy sklep spożywczy. Łowicz Dżem 100% owoców Wiśnia 5900397731363
moja zośka zajada się wiśniowym właśnie
DODOMKU internetowy sklep spożywczy. Łowicz Dżem 100% owoców Wiśnia 5900397731363
Ankusch a Martynka jajka w żadnej postaci nie zje? na twardo, miękko, pasy, jajecznicy jako dodatek do zupki,
Ja wczoraj zrobiłam Liwii kromeczkę grahamka z dżemem nie smakował jej beee mówiła wolała zajadać się moją kajzerką z pasztetem
Nitka dzięki z info na temat dżemu, ja wczoraj kupiłam wiśniowy z Łowicza niskosłodzony nie smakował może inny smak polubi
Ja wczoraj zrobiłam Liwii kromeczkę grahamka z dżemem nie smakował jej beee mówiła wolała zajadać się moją kajzerką z pasztetem
Nitka dzięki z info na temat dżemu, ja wczoraj kupiłam wiśniowy z Łowicza niskosłodzony nie smakował może inny smak polubi
reklama
mary-beth
Mirelko - a moze sprobuj podac Liwii biala buleczke z dzemem? Moze jej dzem z grahamka nie pasowal? Bo ja tak sobie mysle, ze jak z dzemem, to wole biala bulke... ;-)
Ankusch - u nas tez nie ma jajka, ale to nie tragedia. Moze za jakis czas sie Martynka przekona.
Ankusch - u nas tez nie ma jajka, ale to nie tragedia. Moze za jakis czas sie Martynka przekona.
Podziel się: