reklama
marzenaalicja
Fanka BB :)
Gabrysi z okazji wielkiego jej swieta duzo zdrowia ,radosci i slonca oraz tysiace prezentow zycze.
gaga
uzależniona
no ja mam do nadrobienia ale nie mam zamiaru nikogo pominąć i choć spóźnione to szczere
dla naszego kochanego zuzaczka z okazji urodzinek 18 dużo pomysłów, natchnienia i ciepłą rodzinno-domowego
dla naszych szkrabków kochanych
Łukaszka i Gabrysi imieninkowo
i urodzinkowo sto lat i biziaczek od cioci w samo czułko
no i w końcu urodzinkowo dla evelinki i męża bibi samych rodzinnych dni i spokojnych grzecznych dzieci
dla naszego kochanego zuzaczka z okazji urodzinek 18 dużo pomysłów, natchnienia i ciepłą rodzinno-domowego
dla naszych szkrabków kochanych
Łukaszka i Gabrysi imieninkowo
i urodzinkowo sto lat i biziaczek od cioci w samo czułko
no i w końcu urodzinkowo dla evelinki i męża bibi samych rodzinnych dni i spokojnych grzecznych dzieci
jo-anna-on
Pindory i godody
Dla Gabisi sto lat!!!
słowiczek
mama pisklaczków
Atol i nenar dla Waszych chłopów wszystkiego co najlepsze!!!
A dla Boguchy
Z okazji Twego święta, życzę Ci, kolejnych dni, miesięcy i lat, pełnych miłości i radości, ciągłego uśmiechu na twarzy jak również tego, żebyś potrafił się cieszyć z życia, w każdym jego momencie.
A dla Boguchy
Z okazji Twego święta, życzę Ci, kolejnych dni, miesięcy i lat, pełnych miłości i radości, ciągłego uśmiechu na twarzy jak również tego, żebyś potrafił się cieszyć z życia, w każdym jego momencie.
słowiczek
mama pisklaczków
Za życzenia dla Gabiszonka wszystkim serdecznie dziękuję!!!
marzenaalicja
Spoznione,ale z calego serca plynace zyczenia wszystkiego co naj,naj,najlepsze dla Boguchy i mezowych od Atol i nenar.
reklama
marzenaalicja
Dla Mareczka z okazji imienin wszystkiego co najlepsze.