reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik życzeń

Dla tych, którym nie mogłam złożyć życzeń w ich dniu-sorki i spóźnione najszczersze życzenia dla jo-anny-on, Madzi męża, domiceli, Majeczki, marzenyalicji z okazji urodzin i imienin a dla Andy z okzaji rocznicy 100 latek razem!!!

reklama
111.gif
Z serca płyną te życzenia:
W datę Twego urodzenia
Zdrowia, szczęścia, pomyślności,
Sto lat życia, moc radości!
Zdrowie wiecznie niech Ci służy,
Uśmiech stale miej na twarzy,
Niech się spełni, o czym zamarzysz!
Niech Ci towarzyszy zgoda
Wieczna, tak jak Twa uroda.
Dni w radości niech Ci płyną,
Z serca życzymy Ci...Justyno!!

urod0002.gif

dlajustynyav8.gif
Justyna -wszystkiego co najlepsze,spełnienia marzeń i uśmiechu na każdy dzień z okazji Urodzinek !!!!!

Z przeprosinami dla tych,którym ostatnio nie składałam życzeń.Wam wszystkim jak najlepiej życzę,tylko niekiedy gapa ze mnie i nie zajrzę na ten wątek :baffled:

justynko dużo , dużo zdrówka. ogrom szczęścia , zawodowej satysfakcji. moc życzeń śle: maja z rodzicami

Doczytałam się :-):-)
wczorajszej jubilatce Justynie
STU LAT W ZDROWIU, SZCZęśCIU I MIłOśCI
życzy Goga z chłopakami

Kochana Justynko
Zdrowia, szczęścia, pomarańczy, niech Ci nagi facet tańczy!
06.gif

Justynko - wszystkiego najlepszego z okazji 18 ;-) urodzinek - zdrówka, szczęścia i spełanienia życzeń.

reklama
Do góry