agask
nałogowiec
Trinakria, może nie tyle nie mam prawdziwego, co nie mam tego tłuszczowego, a wodny, bo są dwa typy.I ten drugi można łatwiej zlikwidować dietą i ruchem. Wiesz ja przez ostatni rok prowadziłam baaaardzo statyczny tryb życia, a teraz bardzo dużo chodzę, spaceruję i porządkuję, myślę, że po prostu zastąpiło mi to aerobik, po jeżdżeniu na rowerku efekt był taki sam.
Ja generalnie oprócz tego, że mam nadwagę, to zatrzymuję bardzo dużo wody w organizmie, pewnie dlatego skutek przyniosło też picie czerwonej herbaty, bo po jednej szklance po prostu muszę zrobić siusiu, a inaczej potrafię iść do toalety tylko rano i wieczorem.Ale fakt, że jak byłam młodsza, to szczuplejsze ode mnie koleżanki miały uda jak tarka, a ja nie miałam problemu.
Ale cellulit mi się pojawia, więc musi być prawdziwy :-)
Tri ja polecam ręce męża :-) 10 minut wieczorkiem go nie zbawi, a smarowanie oliwką jest całkiem przyjemne ;-)
Ja generalnie oprócz tego, że mam nadwagę, to zatrzymuję bardzo dużo wody w organizmie, pewnie dlatego skutek przyniosło też picie czerwonej herbaty, bo po jednej szklance po prostu muszę zrobić siusiu, a inaczej potrafię iść do toalety tylko rano i wieczorem.Ale fakt, że jak byłam młodsza, to szczuplejsze ode mnie koleżanki miały uda jak tarka, a ja nie miałam problemu.
Ale cellulit mi się pojawia, więc musi być prawdziwy :-)
Tri ja polecam ręce męża :-) 10 minut wieczorkiem go nie zbawi, a smarowanie oliwką jest całkiem przyjemne ;-)