reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kącik urody kwietniówek

No właśnie, bo żeby był widoczny efekt, to trzeba wziąć serię, przynajmniej 10 zabiegów i powtarzać dwa, trzy razy w roku. :-p

reklama
A ja poszłam w ślady Agask i właśnie skończyłam maltretować ;-) się bańką. Nie zassałam bańki na ful, bo bym wyła z bólu, ale uważam, że i tak mi nieźle dziś poszło to masowanie :-p. Każda noga po 10 min.
Nie mogę tylko masować się wzdłuż nogi, bo to sakramencko boli. Masuję na boki. To chyba nie robi różnicy, co ?

Winka nie robi, chociaż podobno lepiej z dołu do góry, ale samemu to jest cholernie trudne, ja też częściej robię na boki.

Mrówa dokładnie tak, smarujesz, zasysasz i jeździsz.

Ja dzisiaj też pojeździłam, bo miałam rano trochę czasu :-) dobrze, że i tak nie mogę zakładać nic przed kolano, bo sobie siniaków trochę narobiłam.

Margot :-D to zawsze jest najlepsze wyjście, ja tam chętnie bym zamieniła swój rozmiar na Wasz cellulit.

a ja zaczęłam z tym balsamem koloryzującym i ujędraniającym Nivea, w szoku jestem, że to od razu widać efekt brązujący,
problem tylko, że na kolanach i na stopach mi bardziej wzięło :baffled:, efekt jest nieco komiczny :sorry2:,
jak to wyrównać ... HELP !!!!

J@god@, przed smarowaniem nakremuj sobie najpierw takie suche miejsca zwykłym kremem - kolana, łokcie i co tam jeszcze potrzebujesz. Wtedy tam już krem koloryzujący tak nie wsiąknie. A na szybko to u mnie sprawdzał się wacik nasączony tonikiem do przemywania twarzy, ale tym zmyjesz nadmiar tylko krótko po smarowaniu.

giza dzięki spróbuję z tym kremem :tak:, mam nadzieję, że się szybko wyrówna, bo mają być upały :blink:.

a ja zaczęłam z tym balsamem koloryzującym i ujędraniającym Nivea, w szoku jestem, że to od razu widać efekt brązujący,
:szok: Ja jestem w szoku, że u Ciebie od razu ten efekt widać. U mnie dopiero po prawie 2 godzinach:dry:.

No i dzisiaj kolejną serię masowań po 10 min. sobie zrobiłam :tak::-).
Agask miałaś rację mówiąc, że pierwszy raz jest najgorszy :tak:.

Chyba też muszę kupić sobie te bańki jak tak je chwalicie. a one mają tylko redukować celluit czy też trochę zmniejszają obwodzik?:happy::happy:

ja tez dizs sie maltretowałam pierwszy raz i mam teraz wybroczyny i sniaki:-p
oj bolało bolało:sorry2:

reklama
laski, ale twardzielki jesteście :szok::-D:-D:-D:-D

a ja zdycham, popaliłam sobie skórę na plecach i ramionach, dekolt trochę mniej na szczęście :baffled:
boli pioruńsko
wszystko przez głupotę
oczywiście
w weekend pożeglowalismy odrobinę i na to szatańskie słońce wystawiłam wyżej wymienione części ciała, które nie widziały słońca od zeszłego lata :-p
no i mam teraz :baffled:

Do góry