reklama
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
A ja poszłam w ślady Agask i właśnie skończyłam maltretować ;-) się bańką. Nie zassałam bańki na ful, bo bym wyła z bólu, ale uważam, że i tak mi nieźle dziś poszło to masowanie . Każda noga po 10 min.
Nie mogę tylko masować się wzdłuż nogi, bo to sakramencko boli. Masuję na boki. To chyba nie robi różnicy, co ?
Nie mogę tylko masować się wzdłuż nogi, bo to sakramencko boli. Masuję na boki. To chyba nie robi różnicy, co ?
agask
nałogowiec
Winka nie robi, chociaż podobno lepiej z dołu do góry, ale samemu to jest cholernie trudne, ja też częściej robię na boki.
Mrówa dokładnie tak, smarujesz, zasysasz i jeździsz.
Ja dzisiaj też pojeździłam, bo miałam rano trochę czasu :-) dobrze, że i tak nie mogę zakładać nic przed kolano, bo sobie siniaków trochę narobiłam.
Margot to zawsze jest najlepsze wyjście, ja tam chętnie bym zamieniła swój rozmiar na Wasz cellulit.
Mrówa dokładnie tak, smarujesz, zasysasz i jeździsz.
Ja dzisiaj też pojeździłam, bo miałam rano trochę czasu :-) dobrze, że i tak nie mogę zakładać nic przed kolano, bo sobie siniaków trochę narobiłam.
Margot to zawsze jest najlepsze wyjście, ja tam chętnie bym zamieniła swój rozmiar na Wasz cellulit.
J@god@
IV-V 2005, X 2009
a ja zaczęłam z tym balsamem koloryzującym i ujędraniającym Nivea, w szoku jestem, że to od razu widać efekt brązujący,
problem tylko, że na kolanach i na stopach mi bardziej wzięło , efekt jest nieco komiczny ,
jak to wyrównać ... HELP !!!!
problem tylko, że na kolanach i na stopach mi bardziej wzięło , efekt jest nieco komiczny ,
jak to wyrównać ... HELP !!!!
J@god@, przed smarowaniem nakremuj sobie najpierw takie suche miejsca zwykłym kremem - kolana, łokcie i co tam jeszcze potrzebujesz. Wtedy tam już krem koloryzujący tak nie wsiąknie. A na szybko to u mnie sprawdzał się wacik nasączony tonikiem do przemywania twarzy, ale tym zmyjesz nadmiar tylko krótko po smarowaniu.
Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Ja jestem w szoku, że u Ciebie od razu ten efekt widać. U mnie dopiero po prawie 2 godzinach.a ja zaczęłam z tym balsamem koloryzującym i ujędraniającym Nivea, w szoku jestem, że to od razu widać efekt brązujący,
No i dzisiaj kolejną serię masowań po 10 min. sobie zrobiłam :-).
Agask miałaś rację mówiąc, że pierwszy raz jest najgorszy .
reklama
laski, ale twardzielki jesteście
a ja zdycham, popaliłam sobie skórę na plecach i ramionach, dekolt trochę mniej na szczęście
boli pioruńsko
wszystko przez głupotę
oczywiście
w weekend pożeglowalismy odrobinę i na to szatańskie słońce wystawiłam wyżej wymienione części ciała, które nie widziały słońca od zeszłego lata
no i mam teraz
a ja zdycham, popaliłam sobie skórę na plecach i ramionach, dekolt trochę mniej na szczęście
boli pioruńsko
wszystko przez głupotę
oczywiście
w weekend pożeglowalismy odrobinę i na to szatańskie słońce wystawiłam wyżej wymienione części ciała, które nie widziały słońca od zeszłego lata
no i mam teraz