reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik urody kwietniówek

Mrówa ja nie znam, sama przed ciążą byłam jak patyk i nie mogłam przytyć.

Mnie gnębi mój brzuszek...I ja też uważam nic na siłę, sama ćwiczę w domu jak mi się przypomni i mam chęci po pół godziny, codziennie niestety za bardzo wszystko mnie boli. A dieta ja nie zamierzam stosować ich stosować - najlepszą dietą dla mnie jest ograniczenie słodyczy- bo całkiem sobie ich nie potrafię odmówić.

reklama
No to dawac dziewczyny chetnie przyjme:-)
ale naprawde nie znacie jakiejs diety na pzrytycie:zawstydzona/y: a moze sa jakies lekarstwa na wzmozenie apetytu :confused: :eek: choc tego to mi nie brakuje:eek:
są... hormonalne... :eek:

ja kolejny raz wybieram się na fitness... bo wyglądam jak jeden wielki flak! flaczysko! bleee! :baffled:
może od stycznia?
coś trza będzie robić na tym cholernym bezrobociu, nie?

Kurcze u mnie dieta też poszła precz. Na ćwiczenia nie mam czasu. Przy 2 dzieci, to jednak niemożliwe, zwłaszcza jak jestem sama.
I też najbardziej mnie wkurza brzuszysko.
A co do słodyczy, to ja cholera nie mam z nimi problemu. Nie ma, to nie. I rzadko coś słodkiego kupuję do domu.
Moim problemem jest to, że lubię jeść wieczorami:baffled:

jaki ruch sie zrobil na watku. Od razu milo :-D
ja tez troche stracilam motywacje, ale ciagle sobie powtarzam, ze musze sie wziasc w garsc.
Mrowa, zazdroszcze, chyba bym wolala miec niedowage, bo wtedy mozna sobie pozwalac jesc wzsystko i slodycze, ktore uwielbiam

Noo to fakt, ja też wpiepszam jak tylko mogę ale nici z tego..
Mam ten sam problem co Mrówa jestem cholernie szczupła!! Nie pisze chuda bo nienawidzę tego słowa i komentarzy " Jezu jaka ty jesteś chuda!!" Fakt mówią mi to koleżanki które po ciąży usilnie próbują pozbyć się parę kilogramów, lub te które z natury są grubsze. Może to i zazdrość? Nie ważne ja nie lubię jak ktoś mi mówi coś na ten temat. Od dziecka miałam niedowagę, potem było o.k tzn. mi pasowało i mojemu przyszłemu mężusiowi. Teraz po ciąży jestem stanowczo za szczupła, jeszcze jak karmiłam to mój biust tuszował to i owo, a teraz... moje dwa pierożki pasują do reszty!!:-p

Postanowiłam sobie obciąc włosy,
a koleżanka namówiła mnie żebym poszła na pokaz fryzjerstwa jako modelka (bo sama była ostatnio i jest zadowolona)
no i zdecydowałam się ,
8 stycznia zrobią na mojej głowie "coś" ,mam nadzieję że nie będę się bała później na ulicy pokazać

Odważna jesteś Loli, ja włosy długo traktowałam jak talizman, jedyne co z nimi robiłam to farbowanie na blond i podcinanie końcówek, bo miałam do pasa, teraz mam do ramion czyli dla mnie krótkie :-) i znów mnie korci żeby zapuścić, zresztą rosną sobie teraz nieźle.
Powodzenia, obyś była zadowolona.

Loli ja kiedyś chodziłam na takie akcje do Welli, i strzygli fajnie, za darmochę można było też robić różne farbowania, balejage i inne cuda, tylko musisz mieć siłę przekonywania, gdyby pan czy pani mieli za dużo fantazji :szok: Ale Ty raczej konkretrna jesteś i nie dasz sobie na głowę wsiąść. :-)
Ja zrezygnowałam z tego po kilku latach, bo zbyt długo trwało... w tym przypadku kilka godzin z głowy no i jeszcze potem zaczęli do tych pokazów robić makijaże, a mnie się zbiera na żyg jak ktoś mi usta cudzą szminką smaruje :sick:

A ja postanowiłam sobie przekłuć uszy.
Nie no, szaleję po prostu, małżeństwo, przekłute uszy ;-)

reklama
Agask też mam długie włosy i raczej żadko cos z nimi robię,kilka razy zafarbowałam i zazwyczaj podcinałam końcówki,zdażyło się tez parę razy w moim życiu że odbięłam bardzo długie włosy całkowicie .

I w tej chwili również mam potrzebę jakiejś zmiany, ale nic nie przychodzi mi do głowy więc pozwolę żeby ktoś ten problem rozwiązał.
Myślę że zapytają mnie o to czy mogą mi zrobić dana fryzurę na głowie.
Bo na pewno na wszystko to się nie zgodze.

Do góry