reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik urody kwietniówek

Toja nie piszemy bo nie wiemy,ale skoro do sauny na minutkę, to na solarkę też pewnie na minutkę tylko można.Rany do mnie jeszcze nie dociera,że nie mam takich problemów,ciągle mam cycowe myślenie zakodowane.

reklama
ja myślałam że ani do sauny ani na solarium nie można....

do biustu zakupiłam ten z avonu, ale nie stosowalam z przyczyn wyżej wymienionych ::) ;D

toja1979 pisze:
ja używam żel avonu ale żadnych efektów nie widzę! miałam kiedyś taki zielony żel AA, nawet dla karmiących on jest! i był lepszy! muszę kupić go znowu! słyszałam, że dobry jest ireny eris, ale w aptece odradzili mi go przy karmieniu! :) ale se popisałam! ha ha ha!

dokladnie taki zel ostatnio nabylam wlasnie ze wzgledu na to, ze mozna go stosowac w ciazy i po urodzeniu dziecka.
O efektach nie napisze, bo na razie stoi na polce.

A z tymi zelami na celulitis, pozwole sobie wrocic na chwile, wydaje mi sie, ze bardziej skuteczny niz same kremy i mazidla jest masaż konieczny do ich wtarcia, zawsze jest napisane, zeby masowac skore kilka minut.

No wiec smarowalam sie wczoraj, masowalam, najpierw w kapieli rekawica, potem rekami swymi, i zobaczymy.
A taki zel zakupie. A drogi on jest??

Ja dopiero musze cos kupic na celulit Buubuububbbububu
a na cyce smarowałam przed ciaza kremem z avonu ale nie widziałam zadnego efektu moze dlatego ze stosowałam go jak sobie przypomniałam ::) :-[

reklama
Do góry