reklama
ja taki pomarńczowy dostałąm w zeszłym roku na urodziny od przyjaciółki...( hmm, czyżby chciała coś w ten sposób powiedzieć?) no ale do tej pory leży nietknięty na półce...
bo ja jestem głupia i wmawiam sobie że jak ja będę używała te balsamy, to składniki aktywne z nich przejdą mi jakoś do organizmu i młody z mlekiem będzie je ssał : : : : ;D ;D ;D ;D ;D to nieprawda, prawda?????!!!!!!
bo ja jestem głupia i wmawiam sobie że jak ja będę używała te balsamy, to składniki aktywne z nich przejdą mi jakoś do organizmu i młody z mlekiem będzie je ssał : : : : ;D ;D ;D ;D ;D to nieprawda, prawda?????!!!!!!
NO pomaranczowy. To fajnie, ze dobry, oby byl skuteczny. Systematyczna bede, ale jak nie zobacze choc jednego malego efekciku, to wyrzuce dziada w kosz.
A uzywania tez sie troche balam, czy nie zaszkodzi malej, ale doszlam do wniosku, ze nie ;D
A uzywania tez sie troche balam, czy nie zaszkodzi malej, ale doszlam do wniosku, ze nie ;D
Kurcze chyba cos czytalam, ze mozna, ale nie dlugo i chba piersi zaslonic. Ale nic sobie obciac nie dam za te informacje. Bo ja tak czytam gazety, ze czesto mieszam informacje. Na pewno czytalam, ze lepiej jednak samoopalacz
reklama
ja używam żel avonu ale żadnych efektów nie widzę! miałam kiedyś taki zielony żel AA, nawet dla karmiących on jest! i był lepszy! muszę kupić go znowu! słyszałam, że dobry jest ireny eris, ale w aptece odradzili mi go przy karmieniu! ale se popisałam! ha ha ha!