reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik urody kwietniówek

reklama
Ania jak to taki pomarańczowy to jest bardzo dobry, super się wchłania i nie lepi,z tej serii jest też bombowy żel pod prysznic z delikatnym peelingiem, ale trzeba być systematycznym, a z tym niestety u mnie do bani.

ja taki pomarńczowy dostałąm w zeszłym roku na urodziny od przyjaciółki...( hmm, czyżby chciała coś w ten sposób powiedzieć?) no ale do tej pory leży nietknięty na półce...

bo ja jestem głupia i wmawiam sobie że jak ja będę używała te balsamy, to składniki aktywne z nich przejdą mi jakoś do organizmu i młody z mlekiem będzie je ssał ::) ::) ::) ::) ;D ;D ;D ;D ;D to nieprawda, prawda?????!!!!!!

nieprawda.Madzia spokojnie,poza tym chyba nie masz celulitu na biuście?
Wygłupiam się,ale nie masz się czego bać

NO pomaranczowy. To fajnie, ze dobry, oby byl skuteczny. Systematyczna bede, ale jak nie zobacze choc jednego malego efekciku, to wyrzuce dziada w kosz.
A uzywania tez sie troche balam, czy nie zaszkodzi malej, ale doszlam do wniosku, ze nie ;D

Kurcze chyba cos czytalam, ze mozna, ale nie dlugo i chba piersi zaslonic. Ale nic sobie obciac nie dam za te informacje. Bo ja tak czytam gazety, ze czesto mieszam informacje. Na pewno czytalam, ze lepiej jednak samoopalacz :)

reklama
ja używam żel avonu ale żadnych efektów nie widzę! miałam kiedyś taki zielony żel AA, nawet dla karmiących on jest! i był lepszy! muszę kupić go znowu! słyszałam, że dobry jest ireny eris, ale w aptece odradzili mi go przy karmieniu! :) ale se popisałam! ha ha ha!

Do góry