no niby masz racje... ale ona tam bedzie siadać, kłaść się itd widzę co robi w domku z kartonów;-) tak, tak ściany koniecznie (kiedyś) będą przemalowane, ten kolor nietrafiony...
szczerze - te wiszące siedziska mi się nie podobaja, no i zawału serca bym dostała...
kolor ścian - miodowe coś tam, nie pamietam nazwy, ogólnie zółty, a chcę bardziej stonowany, jaśniutki, co by nie rzucał się w oczy, tylko ładnie komponował
znalazłam, jedna z najlepszych aranżacji kącika do spania jakie widziałam, surowe ale magiczne zarazem
szczerze - te wiszące siedziska mi się nie podobaja, no i zawału serca bym dostała...
kolor ścian - miodowe coś tam, nie pamietam nazwy, ogólnie zółty, a chcę bardziej stonowany, jaśniutki, co by nie rzucał się w oczy, tylko ładnie komponował
znalazłam, jedna z najlepszych aranżacji kącika do spania jakie widziałam, surowe ale magiczne zarazem
![stylowi_pl_wnetrza_wow_3399382.jpg](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fimg2.stylowi.pl%2F%2Fimages%2Fitems%2Fo%2F201301%2Fstylowi_pl_wnetrza_wow_3399382.jpg&hash=aa6c9e32efd5d3b47cd0c1d57c4221ed)
Ostatnia edycja: