reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Martadelka - jeśli mi zwymiarujesz pokój i obfocisz i wymierzysz meble i obfocisz to czemu nie.... :-p Chyba, że filmik krótki jeśli masz czym.... I okno ważne na którą strone świata wychodzi, w która stronę się drzwi otwierają. I podstawowe założenia - co tak a co nie.

reklama
My mamy leśny;) Liski, sowy, sarenki, to moje motywy od lat, ale już mocno przereklamowane się robią:/ sowy już dawno wywkreśliłam z naszych motywów, ale nie wiedziałam, że liski, sarenki, jeżyki też się staną takie popularne:szok:

Martadelka - mój plan jest zbyt szatański - jak na czarny charakter przystało :evil: - więc żeby była to uczciwa wymiana musiałabyś mieć z 6 pokoi..... :eek:
Aestima - każdy las jest inny, a znając Andariel to wymyśli coś takiego, że nam szczęki opadną - przynajmniej mnie...:baffled:

Haha, Forever,To nie bylo odnosnie Andariel a dot. Wzmianki o ikea. Bo skoro w ikea fodatku lesne; to zaraz w co drugim domu bedzie lesny pokoj;)

Ikea obecnie znacznie mniej osiągalna dla mnie. Słuszna uwaga forever - pomysłów na las jest wiele;-) a mi do głowy cisną się mroczne wizje lasu:-pnie zrobię tego moim dzieciom:-D

edit. a w ogóle to chyba chwilowo oddalam w niedaleką przyszłość dekorowanie pokoju dziecięcego - muszę odkopać urodzinowy banner, dorobić pasującą cyferkę 2 i szykować wystrój na urodzinowe party Leosia!!! Za tydzień z kawałkiem 2 latka kończy!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
mroczna wizja lasu:-D:cool2:
a właśnie co do lasu to ja forsuje M na drzewa na ścianę do kuchni, bo mi tam pusto a ściana meeeega długa i podoba mi się ta tapeta (tylko może nie w tych zestawieniach co tu pokazane, w pracy mam lepsze linki:-p)
The popularity of this soothing forest-themed wallpaper shows no signs of waning
kolorystycznie pasowałaby nam do mebli jak nic, tylko musiałabym kawałek do domu przynieść czy się nie pogryzie z kolorem na fartuchu (pomiędzy meblami), ale na razie tylko myślimy;-)

Do góry