reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dubeltówka - moja sąsiadka urządziła córeczce pokój w odcieniach jasnej szarości i różu - wyszło super.. Właśnie ściany są na jasno-szaro i różowe dodatki - zasłony,lampy,ramki,pościel itd.

Dubeltówka86 - ja jestem beżowo - brązowa - a u Młodej w pokoju zielona - i ściany w całym mieszkaniu ( poza łazienkami ) mam ciepłożółte wpadające w beż i są super do wszystkiego jak dla mnie - może niech reszta Tych co były się wypowie.
Tak jak napisały Dziewczyny nasycone kolory szybko "męczą" w szczególności w połączeniu z kakofonią zabawek, a klimat właściwie robi się dodatkami np. Silva ma to fajnie - zieleń napewno i jakiś mocniejszy kolor do tego - chyba bordo.
_Olga_ - b. eleganckie połączenie, ja bywam w gabinecie kosmetycznym gdzie szarość zestawili z bordo i fioletem głównie i jest super ale trzeba bardzo uważać - podobno takie mix to ostatni krzyk desingu.

dubeltówka
Ten ostatni link co dałas szwagierka ma kuchnie w tym kolorku i strasznie ciemno ponuro wyszła.

Szarosc z rózem fajnie np. na szarej scianie rózowy szblon kwiata czy motyla, a cafe late to ładny kolorek - moze do sypialni z dodatkiem ciepłego zółtego w małych ilosciach (takiego jesiennego zółtego)

dubeltówka a ja lubie oryginalne, kolory, np sypialnie mam czerwono- beżową, kiedyś wstawiałam w tym wątku zdjęcia
ale turkus - nieeee jakoś nie bardzo ten kolor widze na ścianie, ale jak wam sie podoba, a opcja dla dziewczynek - ostatnia - koralowa jak dla mnie :-)

Hej, ja od 2 dni tylko wpadam, ale wiąże się to nijako z tematem pokoju:) Korzystając z tego, że mój brat zabawia Mieszka- trochę porządkuję a przy okazji zmieniamy drobnostki w kąciku M. Stwierdziliśmy, że już dorósł i chcemy jego pokoik uczynić bardziej chłopięco- męskim a mniej dzidiusiowatym:) No i przypadkiem poszliśmy w odcienie szarości ( zainspirował nas królik na organizerze Mieszkowym)- ładnie komponuje się bielą i zieleniami)
Krok pierwszy- zamieniliśmy, dzidziusiowe kolorowe zwierzaczki na bardziej " dorosłe" smoki ( ściana dziwnie wyszła- jest seledynowa)
P1120332.jpgP1120330.jpg
Aranżację wieszakową letnią ( ta z koszulą) zmieniliśmy na zimową i bardziej stonowanąP1120339.jpgP1120337.jpgP1120338.jpg

i wreszcie znalazłam zastosowanie dla pudełka obitego płótnem, które Miesiul dostał pod choinkę- upakowałam tam książeczki- od razu zrobił się porządek na półkach:)
P1120391.jpg
No i schodziłam całe miasto w poszukiwaniu kosza na zabawki- dziś dorwałam w tk maxx- w ukochanych ostatnio odcieniach szarości- wielki i w końcu wszystko się mieści.
P1120389.jpg ( w tle ta ohydna meblościanka:wściekła/y:)

Aestima super! dziś właśnie rozmyślałam nad jakimś trzymadłem Majkowych zabawek i taki kosz jak kupiłaś to będzie strzał w dziesiątkę, dzięki! :) a ile za niego zapłaciłaś?

Madzioolka, dzięki, w końcu to jakoś wygląda teraz, bo wcześniej mieliśmy w plastikowym pudełku w pomarańczowe kwiaty i o wiele mniejszym...49 zł a oryginalna cena to niby 125 ( wg tk maxx)
Na żywo on jest o wiele ładniejszy! Taki szary z bielą przecierany.
W jysku były b. podobne, kremowe i ten materiał co wyścieła kosz był w b. delikatne beżowe kwiatki- taki dziewczęcy, stonowany, ładniutki. W sporej przecenie duży 40 zł ( z 80 chyba), troszku mniejszy po 35zł...

Aestima - dzięki :-) już wiem jak ten hak wygląda do gałęzi. A ja wczoraj wpadłam na taki sklep - Studio Caramella - królik podobny do mojego z Wilna ( mój większy i bardziej kolorowy ), ale tak ogólnie strrraszna nuda a o cenach nie wspomnę.

reklama
Do góry