reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Olga, pokój jest śliczny, słoneczny i mojemu mężowi się podoba ( z filmików zna) :-) Iwidzę,że też za białymi meblami szalejesz- tak jak ja:) Ja nawet planuję białą podłogę jak miesio się prawdziwego pokoju dorobi:tak:
Moja bida nie ma swojego pokoiku, ale kącik w naszym i nie mam tak obfotografowanego jak Ty, ale na kilku zdjęciach widać jaka kolorystyka i klimat w jego/ naszym pokoju panuje.
z babcią.jpgP1080591.jpgP1090720.jpgP1090729.jpgP1100086.jpgP1100094.jpgP1100653.jpgP1110612.jpg/U Urządzając kącik myśleliśmy, że będziemy tu jeszcze góra 2 m-ce, dlatego jest tak sobie to urządzone, ale w głowie mam wizję i chcę ją realizować w nowym mieszkaniu. Tylko nie wiem kiedy to będzie... U nas generalnie meble, kocyki, posciele i takie rzeczy są raczej stonowane a kolorowe są dodatki- zabawki itd., które jak się nie bawimy, to ukrywamy:) Bo inaczej robi się tak:
P1120284.jpg Potem jeszcze zrobię parę fotek i wrzucę- jak posprzątam:-D
Najbardziej mnie wkurza, że mamy tu stare regały, takie jakby meblościanki, a fuj! Ale nie opłaca nam się zmieniać tego skoro chcemy na drugi koniec polski się przeprowadzać ( jak Bóg da...), więc na razie zaaranżowałam wszystko najładniej jak umiałam w obecnych warunkach,ale to nie jest to o czym marzę:no: No i dechy bym chciała, ale to mieszkanie wynajęte, więc nie opłaca się w nie inwestować.

e: hihi, jak widać POKÓJ Mieszka składa się głównie z łózeczka i komody:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Aestima, cudne zdjęcia. A to przedostatnie to chyba z sesji z gryzieniem? ;-)
Też mamy meblościankę i też "fuj" ;-) Ale dopiero jak wrócę do pracy, możemy zacząć się zastanawiać nad jakimiś zmianami.

Widzę, że połowa bb łącznie ze mną ma pier*olca na punkcie zielonego:-)
Aestima śliczny pokoik taki delikatny, spokojny, ciekawe czy odzwierciedla charakter Miesia:-)

Aestima - ślicznie masz! To właśnie styl, jaki zawsze mi się podobał (stąd też od początku były białe mebelki!), ale ja jakoś nie mam głowy do takich drobiazgów, które dopełniają takie stonowane wnętrze - tak jak u Ciebie te tkaniny, szyte zabaweczki, gałązki, wieszaczki... strrraaasznie mi się to podoba, ale nie potrafię i już! Moje wnętrza zawsze wychodzą dość chłodno i eklektycznie, co też jest fajne.. ale na przekór reszcie przynajmniej pokój Antka jest bardziej żywiołowy :tak:
A pokój tak obfotografowaliśmy z wszystkich stron, bo jako, że mamy daleko do całej rodziny, to oni wszyscy domagają się od nas regularnego raportowania wszelkich postępów Antka i zmian w mieszkaniu (bo ciągle się urządzamy)... stąd taka sesja :-D
Aha - i jaki cudny Miesio na tym pierwszym zdjęciu - taka kruszynka!!!

Acha Aestima w Irl jest tak, że wszystkie zmiany w wynajmowanym domu ponosi właściciel. Teraz chcemy odnowić ściany i zamiast wydawać na fachowca mój Darek wszystko pomaluje sam i za to będziemy mieszkać miesiąc za free czyli 800€ w kieszeni

Olga, skąd ja to znam, musiałam każdy szczegół- wózek , komodę, łóżeczko, każdy śpioszek sfotografować ( komórką) I wysyłać mami i babci:tak:
Dubeltówka, ale u nas chęć zmiany wynika tylko i wyłącznie z mojego poczucia estetyki- za zmiany konieczne koszty ponosi właścicielka;-) Wykładzina nowiutka, więc nie ma potrzeby białej, drewnianej podłogi o której marzę czy ładnych regałów ( te całkiem sprawne i niezniszczone, ale brzydkie...)

Olka
Super pokoj - dla przekory;-) - (wiekszosc tu lubi stonowane rzeczy) wasz jest w moim stylu - u dzieciaków zawsze podobaja mi sie soczyste barwy.

Aestima
Marzysz o podłodze? A ja o kuchni . . . kiedy sie doczekam - teraz mrozy takie. Dzisaij przyjechały blaty. A tu dach do robienia na wiosne.
Miesio ma swoja magiczna - stylowa przestrzen ( nie wielkosc ma znaczeni;-)) wyrobisz mu dobry gust na przyszłosc:tak::-D

mgordon, soczystych barw to my mamy już tyle na zabawkach, ubrankach i różnych klamotach, że otoczenie musi być stonowane- zwłaszcza w naszych kawalerkowych gabarytach... Oj jak mi się już marzy pokój dla Miesia... I ta podłoga:-D Musowo biała:tak: A w Miesiu wyrobię dobry gust i... bałaganiarstwo:-D Muszę ogarnąć tą chatę, póki co zrobiłam tylko kuchnię, obiad i pranie...

reklama
A ja jedynie chciałam napisać, że w Txx Maxx w Blue City bardzo fajne pudełka do przechowywania we wzory różne a tu takie cuda...:szok:

Do góry