reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
Olga WOOOOOOOOW
u mnie standardowy wyglad, stare meble obdrapane po poprzednich wlascicielach... i stos zabawek ;-) nie bede fotografowac bo nie podoba mi sie dzieci pokoik
ale nie stac nas na zmiany puki co

Olga jestem zachwycona pokoikiem, taki siwerzy sie wydaje, pieknie :tak:

Aestima - i tańsze też, naprawdę bardzo ładne. Ja z zieloności i ładności oraz filcowości w sumie do pokoiku dziecięcego też może być wypatrzyłam i zakupiłam w Carrefour podkładkę filcową dużą wycinaną w kwiaty i motylki oraz komplet takiż podkładek ( ciut inny odcień ) ceny bodajże ok. 6 zł i ok. 3 zł.
Pokój Młodej... jeszcze sporo pracy przed nami no i ten olschoolowy moniotor w wersji XXL waga ok. 50 kg pozostałość po Tacie jako główny mebel...:baffled: Teraz czas na półki we wnęce - jest tak krzywa w paru wymiarach, że masakra...:eek:
Aaa... w Tchibo w przysłym tygodniu rzeczy do wyposażenia pokoju np. zielony dywan :happy: i jakaś zniżka za zakupowy powyżej 200 zł bodajże.

No dobra ajm sory:zawstydzona/y:
Tak więc, salon mam bardzo ciemny nie tylko ze względu na pogodę, ale również okno jest we wnęce to zabiera mnóstwo światła, meble drewniane podłoga również, oprawa kominka jasna a kanapy ciemno brązowe, myślałam nad ścianami w kolorze niebieskiego/turkusowego i zielonymi dodatkami coś w tym stylu....tylko nie wiem czy nie będzie za ciemno:confused:
http://lh6.ggpht.com/_kWvNfl9Fmec/S5yyUh972eI/AAAAAAAAAF8/upNllHF9uLU/turkus bmc.jpg
Pokój dziewczynek jest jasny i chciałam pomalować na jasno coś jak ma Olga, ale później pomyślałam sobie, że Emilka ma dużo różowych dodatków typu zasłony żyrandol, obrazki na ścianach i chciałam coś w tym stylu, tylko nie mogę się zdecydować czy ciemniejszy czy jaśniejszy
http://farm4.static.flickr.com/3272/2802588861_27a648bcf5.jpg
http://4.bp.blogspot.com/_XQoxntW5ALs/TUnsK9GsmXI/AAAAAAAAAB8/ueGpygbfbHQ/s1600/z8002066X.jpg
I nie mam pomysłu na naszą sypialnię, jest najjaśniejsza mamy drewnianą podłogę i meble drewniano waniliowe, chciałabym ,żeby był radosny ale spokojny i relaksujący (nie wiem czy to w ogóle da się połączyć):confused:
Plis help:baffled:

Ja się kompletnie nie znam na aranżacji wnętrz, na kolorach itp. Zresztą, z różami nie pomogę, bo nie lubię i żaden mi się nie podoba... :-p Ale ten turkusik jest boski! Tylko nie wiem, jak się będzie komponował z ciemnym pomieszczeniem...

reklama
Dubeltówka, jak ma dużo różowych rzeczy, to nie znaczy, że musisz na różowo ściany malować. Rożowe dodatki pięknie się będą komponować ze ścianami w odcieniach zileni, kremu a nawet szarości. Ja miałam kiedyś różową scianę ( jedną) i pokój był słodki jak landrynka- szybko mnie znudził i trzeba było przemalowywać, bo był taki typowo dziecięcy a szarości, zielenie, kremy będą też ok potem jak emoilka wyrośnie z różowych gadżetów...

Do góry