reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Mgordon super zestaw.łóżeczko i ten koszyk to kołyska?? same wygodny dla Maluszka serwujesz;-)
Asinka ja mam dokladnie to łózeczko co pokazałas:-)wiec musze powiedziec,ze jestem z niego bardzo zadowlona;-)mam nadzieje,ze synus również będzie:-)

reklama
mgordon fajniutki pokoik i ten kosz fajny....

my mamy kołyskę wypożyczona, miałam kupić pościel, ale się zastanawiam czy jest sens wydawać ok 100zł tak na 2-3 miechy w zasadzie na ładny wygląd???..jakaś taką zwykłą też z kołyską dostałam, a w sumie będzie ciepło to sam kocyk i podusia mała się obędzie...

a my nadal w proszku kącikowym...wszystko stoi byle stało i jakoś weny i chęci brak...chyba nie czuje by to szybko było potrzebne...:no::no:

no rzeczywiście fajowe ale my to tu chyba już wszystkie mamy łóżeczka pokupowane (ja to już miałam w 6 miesiącu kupione) może wrzuć je na forum sierpniówek czy cuś

O, jak fajnie, że temat wrócił! :tak: Z chęcią pooglądam fotki pokoików/kącików Waszych dzieciaczków... zawsze jakieś fajne pomysły i inspiracje można podłapać.. zaraz postaram się też znaleźć jakieś zdjęcie Antosiowego pokoju...:tak:

O, znalazłam parę zdjęć :tak: Wprawdzie to sprzed jakichś 3 miesięcy, kiedy dokupiliśmy parę mebelków i urządziliśmy pokoik na gotowo... teraz już nie ma takiego porządku, bo Antkowi przybyło jakieś pół tony zabawek, które są wszędzie... :-D No, i łóżeczko już od dawna obniżone całkiem...
Mnie osobiście baaardzo podobają się takie pokoiki w stylu skandynawskim, jak np. u Tusenfryd, ale z tego co widzę, to Antkowi bardziej odpowiada takie kolorowe otoczenie.. cóż, to w końcu jego kąt :tak:
Pokoik Antkowy.jpgPokoik Antkowy (2).jpgPokoik Antkowy (3).jpgPokoik Antkowy (4).jpgPokoik Antkowy (5).jpg

Olga, JAK PIĘKNIE!!!! :-D Brak mi słów, żeby opisać, jak bardzo podoba mi się pokoik Antosia! :-) Zmieniłabym tylko kolor mebelków z białego na "drewniany" ;-) Ale ogólnie po prostu fantastycznie! :-)

reklama
Olga super:szok:Uwielbiam takie jasne i przejrzyste pomieszczenia i dałaś mi pomysł na kolor ścian w pokoju Emilki (niedługo Asi również) Jest tam taki dywan jak u Ciebie ściany więc ściany zrobie zielone jak Twój dywan:-)

Do góry