dobry nastrój do rozmnażania sięwłaśnie nie inne kolory to beż, a na drugiej czerwonej ścianie mamy taką szafę
Szafa P3301414 — Agata Meble
i to jakoś wszystko do siebie pasuje
ja jestem bardzo energiczną osobą a czerwony to mój ulubiony :-)
jeszcze te pasy na ścianie za łóżkiem mamy podświetlone na czerwono, czasem jak je włączamy to w ogóle "burdello" :-)
reklama
dobry nastrój do rozmnażania się
:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d:-d
_Angel_
Mama małej stokrotki
kati Twoja sypialnia jest prześliczna. Ja niestety mieszkam z rodzicami i siostrą. Dzidziuś będzie z nami w pokoju ale mam zamiar zrobić taki kąt tylko dla niego,jakieś bajkowe naklejki na ścianę albo coś.Malowanie pokoju szykujemy na kwiecień i wtedy będę myślała co zrobic w "dziecięcym kąciku" :-)
jak może kiedyś w przyszłości zdecydujemy sie zostać tu na stałe to podniesiemy dom (wtedy będzie miejsce dla dziecka) a jak się wyprowadzimy to na pewno do mieszkania z dodatkowym pokojem dla dziecka :-)
jeszcze dużo sie moze w zyciu zdarzyć, a do tego czasu będzie spało z nami a kącik zabaw będzie miał w dziennym pokoju
jeszcze dużo sie moze w zyciu zdarzyć, a do tego czasu będzie spało z nami a kącik zabaw będzie miał w dziennym pokoju
justynka1
Mamusia Antoniusia
wow kati piękna:-)
ja mam na oliwkowo,tak uspokajająco.
pytam dzisiaj taty gdzie położył materac z łóżeczka-za łóżkiem,matko ile tam musi być na nim kurzu-wkórzyłam się.poprosiłam,żeby go jutro wytrzepał,wymroził na dworze i zafoliował.
no brak wyobraźni normalnie
ja mam na oliwkowo,tak uspokajająco.
pytam dzisiaj taty gdzie położył materac z łóżeczka-za łóżkiem,matko ile tam musi być na nim kurzu-wkórzyłam się.poprosiłam,żeby go jutro wytrzepał,wymroził na dworze i zafoliował.
no brak wyobraźni normalnie
ramari
Fanka BB :)
kati śliczna sypialnia :-)
reklama
justynka1
Mamusia Antoniusia
miałam kiedyś okazję wypróbowac i ...bardzo fajna sprawa;-)na suficie też masz przyznaj się...
Podziel się: