reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
dziękuję sami ją wymyśliliśmy, wszyscy mówili ze fioła od tej czerwoności dostaniemy, ale my obaj ten kolor wprost uwielbiamy, a rano człowiek wstaje z taką energią :-)

kati zaje....ista sypialnia taka nastrojowa i erotyczna hehe :D
tesciow bym gdzies tylko wyprowadzila :D

ale taki azyl jest super !!

Kati, GENIALNA sypialnia!!Rzeczywiście, nie bardzo jest tu jak przerabiać, żeby maluchowi zrobić kącik. Ale podziwiam pomysł i wykonanie! :-)

Mi też się Kati83 Twoja sypialnia b. podoba :-) choć nie w moim stylu. A nie macie problemów z zasypianiem w takiej kolorystyce ?

Ostatnia edycja:
reklama
właśnie nie inne kolory to beż, a na drugiej czerwonej ścianie mamy taką szafę
Szafa P3301414 — Agata Meble
i to jakoś wszystko do siebie pasuje
ja jestem bardzo energiczną osobą a czerwony to mój ulubiony :-)
jeszcze te pasy na ścianie za łóżkiem mamy podświetlone na czerwono, czasem jak je włączamy to w ogóle "burdello" :-)

Do góry