reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

kurde ,a jak mam otwierwć te linki????:crazy:

My w połowie marca zaczynamy remont pokoiku.Jest malutki wię zbyt dużo pracy nie będzie.
Stanie tam szafa komoda,przewijak moje i młodego łózeczko.Ja sie przeprodzadzam do maleństwa żeby tacie dać pospać.
Pokoik chciałabym pomalować w ciepłym żółtym kolorze,i bardzo jasny parkiet.Do tego już wybraliśmy meble z IKEA
Zobacz załącznik 328785Zobacz załącznik 328784Zobacz załącznik 328789
Szafa będzie stała na tej białej komodzie.
Meble proste,tanie,pojemne,posłużą przynajmniej do pójścia do szkoły.

tusen
, ja jestem zarejestrowana na forum Muratora, może trzeba być zarejestrowanym. Dział wnętrza to prawdziwa kopalnia inspiracji dla kogoś, kto się urządza albo remontuje

reklama
no i udało się dokończyć, jeszcze całkiem nie wyschło, stąd mokre plamy :) mam już fotkę w picasie ale nadal nie wiem jak wkleić :( nie pamiętam, co przycisnąć

Ostatnia edycja:
agabre tu możesz normalnie wkleić, wystarczy że masz fotkę na kompie, nie musisz wrzucać do żadnego programu. Klikasz w to drzewko nad ramką do pisania (trzecie od prawej).

tak mi właśnie nie wychodziło nigdy :( DSCF1615.jpg ale się udało :D jak skopiowałam adres obrazka

agabre śliczna ta rafa koralowa Ci wyszła!!!Kurcze ja też bym chciała mojemu synusiowi w pokoju coś namalować ale powątpiewam w swoje zdolności artystyczne :( Czego kochana użylaś do malowania??Farb plakatowych tak jak mówiłaś??

plakatówki poszły w ruch :) najpierw wydrukowałam kolorowanki, później patrząc na nie skopiowałam na ścianę ołówkiem i pokolorowałam :) Szukałam specjalnie łatwych szablonów :D

Katamisz, niestety pomóc mogę dopiero koło października, wybieram się do rodzinki do Wrocławia, ale nie wcześniej. Z maleńkim dzieckiem nie chciałabym się w tak daleką podróż wybierać. Rodzice i siostra odwiedzą nas w wakacje :D

Ostatnia edycja:
Hej jestem na tym forum nowa i potrzebuję porady. Mieszkam w bloku w mieszkanu 2 pokojowym. Obecnie z mężem w pokoiku 3*4, a zamierzamy zrobić remont i po urodzeniu się malutkiej przenieść do większego. Tylko jest w tym problem że musimy tam połączyć 3 funkcje w jednym:nasza sypialnia, pokój dzienny, pokój dla maluszka (a raczej kącik). Może ktoś jest w podobnej sytuacji i podeśle mi jakieś rozwiązanie (najlepiej fotki).

my co prawda mieszkamy w domu u teściów, ale mamy też dwa pokoiki i kuchnię. Też łączymy sypialnię, pokój dzienny i kącik dla Hani :) miejsce dla małej wydzielamy kolorowymi malunkami na ścianie :) obok będzie nasza rozkładana kanapa a na przeciwnej ścianie zestaw mebli :) może jakiś niewielki lekki stolik do kawy żeby łatwo było go przestawić :) Nic szczególnego, ale funkcjonalnie :)

agabre pięknie to wyszło, :-)
muszę zmolestować męża, żeby też coś namalował, ale nie na ścianie tylko do ramki. Ja to antytalent jestem ale mąż maluje obrazy :-) jak ma czas oczywiscie

reklama
mój małżonek wczoraj po pracy usiadł przed tą pomalowaną ścianą jak jaskiniowiec przed malowidłami i gapił się z pół godziny, po czym powiedział, że aż takiego efektu się nie spodziewał ;)

Do góry