reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
no, szkic gotowy, muszę tylko wybrać się do miasteczka po plakatówki i będzie wieeelka kolorowanka :D aż jestem efektem zaskoczona :) wykorzystałam kolorowanki ściągnięte z internetu, trochę sama pokombinowałam i rafa koralowa jak marzenie :D

Ja myslalam zebu udekorowac Siciany pokoju polkami I ramkami ze zdjeciami. Nie umiem malowac dlatego nawet sie za to nie zabieramagabre podziwiam cie!
Jak skonczysz z tymi rafami to prosze sie pochwalic ;)

FERETTI premium POŚCIEL 6 części - Ochraniacz LONG (1447973758) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

A to nasz zestaw

Zastanawiam się czy nie kupić jeszcze jednego bo teraz nowe wzory są

Do nas Jaś przychodzi w nocy czasem i nawet nie prubuje go tego odzwyczajać. Dziecko przy matce czuje się najbezpieczniej i nie wyobrażam sobie żeby maleństwo spało w innym pokoju kiedy ja czuwałam przy zapalonym świetle, sprawdzałam czy oddycha .Może jakaś inna jestem ale wydaje mi się że dziecko po urodzeniu jest za małe żeby spało w swoim pokoiku

Cinamon ja zamierzam właśnie taka pościel dokupić, jedna...mam ze 2 -3 komplety ale wszystkie niebieskie, teraz kupię różową...

A co do snu filipa też mam takie podejście, przychodzi czasem, nie zabraniam mu, czuje bezpieczeństwo, po co dodawac mu niepotrzebnego stresu...i tak samo patrzyłamna niego jak był mały jak spał czy wszystko oki...nie wyobrażam sobie, żeby teraz było inaczej

za to musze chyba wybrań nowy zestaw mebelków, albo już sama nie wiem, kupie tylko łóżeczko, a komode z Ikea taką jak juz mam w sypialni tylko z 3 szufladami, a poźniej na nowy pokój dziecku kupie zestaw mebli jak z Filipem było...

reklama
dziewczyny az wam zazdroszczę tych pokoików my mieszkamy u teściów na górze dwa pokoje z czego sypialnia i dzienny plus kuchnia łazienka i przedpokój...i to wszystko
mały będzie mieszkał z nami w sypialni a do półeczek i kolorów to nie bardzo będę zmieniać bo mamy sypialnię hmmmm a właściwie to wkleję wam fote mojej sypialni
DSC02816.jpg
łóżeczko bedzie stało tam gdzie gitary, oczywiście trochę te ułożenie rzeczy pozmieniamy

Do góry