reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Dubeltówka - ale piękny pokoik dla Asi, aż nie mogę się na niego napatrzeć, naprawdę niezłe wymodziłaś, jest śliczny :tak:
my to mamy na razie taki kącik dla Tymcia (który chowa się przy Twoim) ale jak się przeprowadzimy to synuś będzie też miał własny pokój

reklama
wow, jak słodko...dubeltówka ładny kącik córcia będzie miała...

a nasze maleństwo chyba takiego się nie doczeka, bo mamusia leniwa dupa nie ma ochoty i inspiracji na szykowanie itp.

mamusia to jest kącik u nas w sypialni, jak mała skończy roczek to ją przeprowadzimy do Emilki bo ma pokój jeszcze większy niż my;-)
mysia mi też nie bardzo się chciało, ale czas szybko leci przy takich robótkach i teraz zabieram się za pokój Emilki bo nic nie robiąc to ocipieje zanim doczekam się porodu:-p

mamusia to jest kącik u nas w sypialni, jak mała skończy roczek to ją przeprowadzimy do Emilki bo ma pokój jeszcze większy niż my;-)

no to już w ogolę jestem pod ogromnym wrażeniem :shocked2: my to postawiliśmy mebelki, łóżeczko rozstawione itd itp ale nie kombinowaliśmy żadnych naklejek czy czegoś takiego, niedługo będziemy się przeprowadzać (od teściów do naszego mieszkanka jak je wreszcie odremontują) i wtedy można pokombinować, szczerze mówiąc trochę szkoda by mi było gdybyśmy zainwestowali w takie bajery a potem trzeba by było je zostawić na ścianie czy wywalić bo już nie były by do ponownego użytku...Tymuś na razie ma schludnie i czyściutko wszystko przygotowane a jak już będziemy na swoim to mamusia już mu zaprojektuje wspaniały pokoik :tak:

dubeltówka jak na dziedzictwo po siostrze to uważam że jak w bajce.Ślicznie naprawde,nie za słodko jak niektóre pokoiki dziewczynek,tak w sam raz.

Ja do swojego dziś dokupiłam półki ,ale z zawieszeniem będzie problem bo do mojego mężato trza podanie napisać dwa zdjęcia i znaczki i czekać na pozytywne rozpatrzenie sprawy;-)
Dukupiłam też jeszcze pare gadżetów do powieszenia ,jak tylko to dopracujemy wstawię fotki z lepszego aparatu po poprawkach.

mamusia ja na Twoim miejscu też bym nie inwestowała w dekoracje skoro niedługo chcecie się przeprowadzić. Zaszalejesz jak już będziecie na swoim:tak:

Starałam się nie przesadzić z tym różowym, chociaż tu ciężko znaleźć coś nie różowego dla dziewczynki....mam nadzieje, że nie jest kiczowato:sorry2:

Tusen, dubeltówka- slicziutkie wasze kąciki dla maleństwa, u mnie to narazie stoi komoda tylko wypełniona a łóżeczko jest gdzie indziej bo żeby zrobić kącik w naszej sypialni to muszę usunąć tv mojego kochanego mężczyzny a to narazie jest trudne :)))) więc tak czekamy sobie ale do czasu... powiedziałam mu że za max 2 tygodnie to biorzemy się za to i nie ma płaczu :p
Niestety nasza sypialnia jest mało ustawna więc to nie będzie jakis szczególny kącik, potem jak przeprawimy małą do pokoiku to już będe miała pole do popisu :-)

reklama
Do góry