reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
dzięki dziewczyny:-)Nie ukrywam że trochę przesiąknełam skandynawskim stylem,ale to nie znaczy że nie lubię kolorów.Kolory się pojawią,ale później jak przeprowadzimy młodego na jakieś 3 lata na górę do większej sypialni.Wtedy w planach jest trochę więcej kolorów.
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Tusenfryd18 - jak z katalogu jak urządzić pokój dziecięcy :-)
Tusenfryd18 - jak z katalogu jak urządzić pokój dziecięcy :-)
Tusen powiem Ci , że fanką białego koloru nie jestem (jeżeli o meble chodzi) i strasznie mnie męczy ten kolor jak go za dużo mam... Ale w tym pokoiku... hmmmmta biel ma tyle uroku... pięknie !! I te koszyki z szarymi dodatkami... miód malina !! Piękny pokoik, naprawdę piękny !!
tusenfryd18
Fanka BB :)
Tusen powiem Ci , że fanką białego koloru nie jestem (jeżeli o meble chodzi) i strasznie mnie męczy ten kolor jak go za dużo mam... Ale w tym pokoiku... hmmmmta biel ma tyle uroku... pięknie !! I te koszyki z szarymi dodatkami... miód malina !! Piękny pokoik, naprawdę piękny !!
Ale ja też nie byłam fanką bieli,póki nie zobaczyłam tego w katalogach czy inspiracjach w internecie. To mi bardzo pomogło w wyborze.
A dodatki tak naprawde są w kolorze beżowym tylko robiłam zdjęcia z telefonu i pewnie nie oddają tego efektu.Sciany są takie beż wrzos i zasłony niebieskie.Tak naprawde bardziej wyrazisty jest ten pokoik w rzeczywistości.
kati83 pokoik jest bardzo malutki ,ma zaledwie 8m2
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
To może jakaś lepsiejsza focia oddająca faktyczną kolorystykę....?:-)
Podziel się: