:-d:-d:-dja pokazałam męzowi gdzie co jest jakby mnie chwyciło szybciej a tak to też chciałabym sama,ale nikt nie zna dnia ani godziny!!!
U mnie wszystko naszykowane czeka-materacyk kocykiem przykryty,posciel w torbie-w szufladzie i poszewki w szafie...ubrać to chwila przecież no plus trzęsące się ręce meża to może dwie chwile:-)
reklama
traschka
Mama Marysi
Setana ja przygotowałam łóżeczko kilka dni temu i przykryłam wszystko narzutką. Mój mąż nawet nie wie co to jest ochraniacz na szczebelki))
Marta6nz
Fanka BB :)
ja kilka dni temu dałam wykład mężowi co jak należy przygotować.pościel ubierze,ale myślę,że pierwsze dni maluszek będzie spał na płasko bez podusi,mimo,że to specjalna taka i plaska ale ponoć zdrowiej i bezpieczniej..tak samo z kołderką.mam taka 100/135 więc sam by się w niej zaplątał szkrab mały..będę musiała tak delikatnie,na pół albo coś niżej...a do tego pewnie będzie ciepło,wiec zobaczymy czym będziemy nakrywać.może kocyk wystarczy...
traschka
Mama Marysi
kat.j ja biorę rożek do szpitala, ale fotelik będzie w samochodzie. Nie wyobrażam sobie inaczej przewozić dziecka a na piechotę nie dojdę
Swoją drogą muszę się nauczyć przypinać fotelik bo w życiu tego nie robiłąm.
Swoją drogą muszę się nauczyć przypinać fotelik bo w życiu tego nie robiłąm.
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
też biorę rożek do szpitala a na odchodne będzie w foteliku mały zabrany
reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
A w czym będziecie odbierały maleństwa ze szpitala? W rożkach czy w fotelikach samochodowych?
oczywiście w foteliku:-)
Podziel się: