reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Tusen śliczny pokoik dla synka, poza tym co napisały dziewczyny dodałabym jeszcze , że to taka "kraina łagodności " :)

Dobra, a teraz reszta proszę ładnie po kolei wklejać zdjecia pokoików i kącików Waszych maluszków.

reklama
To może jakaś lepsiejsza focia oddająca faktyczną kolorystykę....?:-)

masz racje,dopiero teraz się tak przyjrzałam.Postaram się zrobić normalnym aparatem i wstwię.

Dobra, a teraz reszta proszę ładnie po kolei wklejać zdjecia pokoików i kącików Waszych maluszków.

dokładnie ,dziewczyny wstawiajcie fotki.Ja bardzo lubię oglądać takie rzeczy bo to jaskinia inspiracji dla innych.

tusen pokoik jest śliczny, podoba mi się tym bardziej że ja właśnie uwielbiam biały kolor :) gratuluję efektu
yes2.gif

Setanko nawet nie wiesz jak bym chciała już mieć urządzony pokoik, a my w takim proszku jesteśmy że to zgroza, remontowo pokój już wykończony, ale czekamy na stolarza żeby przyciął drzwi bo są za wielkie i nie można zamknąć pokoju a w całym mieszkaniu remont więc dopóki nie ma drzwi to i mebli nie wstawimy bo się wszystko zakurzy; jeszcze pewnie 1,5-2 tyg to potrwa...

Tusen śliczny kącik i kolorki też fajnie, mnie się bardzo biel ostatnio podoba...

my skręciliśmy w końcu łóżeczko i ustawiliśmy komody tak prowizorycznie i w sumie fajnie, ale nie mam jeszcze zbyt dużó dodatków a i wena mi jakoś minęła na układanie, przekładanie rzeczy dla małej...

Tusen- jaki ładny pokoik!!aż się chce tam mieszkać:) takie świeży od tej bieli:-) super!!!!

co do materacyka,to słysząłam w sklepie i czytałam,że do pół roku dzidzia leży na kokosie bo miekki a póniej jak już ma ok pół roku to sie obraca, bo wtedy zaczynają już"pracować mieśnie "plecków,gdy dzidzia zacyzna sie siłować i siadać,dlatego do ok.poł roku na kokosie

reklama
Do góry