reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Ja myślę że nic nie będzie Ci sie kurzyć w nie zamykanym koszyczku,pieluszki będziesz co chwilkę wyciągała z niego.....jak to sie mówi będą schodzić jak swieże bułeczki:-D

reklama
Dokładnie, przecież te przybory pielęgnacyjnie, a już tym w ogóle pieluchy będą schodzi w tempie błyskawicznym i kurz n anich nie będzie miał racji bytu ;) :p

Faktycznie te pepcowe są jeszcze inne niż pokazane przez Tusen. A zamykadło się przyda, zawsze estetyczniej, jeśli kosz miałby stać gdzieś nisko np na komodzie. Teraz się napaliłam niemiłosiernie, jak tylko będę miała okazję, jadę do Pepco :) Też uwielbiam ten sklep.

Dziewczynki miałam Wam pokazać dopiero jak przykleję, co wymyśliłam dla Małego, zeby miał jakiś kolorowy akcent w swoim kąciku naszej skromnej sypialni, ale nie wytrzymam :zawstydzona/y: No to pokażę już. Zamówiłam na necie naklejkę na ścianę, o długości 120 cm, będzie nad łóżeczkiem Tomcia, wzdłuż dłuższego boku wyrka, na ścianie w kolorze słonecznym :) Wzór autorstwa wykonawcy, a kolorystyka moja. Na pewno efekt na ścianie będzie o niebo lepszy niż na podłodze, ale co tam :)
22j6mb.jpg

Evka też mi teraz te kosze pepcowe chodzą po głowie, ale już chyba nie uda mi sie odwiedzić tego sklepu choć turkusowy chce!!!, w razie czego mam jeszcze 2 zamykane kuferki wiklinowe więc mogą się nadać. Małej nie będę zasłaniać, więc organizery odpadają.
Czekamy na zdjęcie ciufci już na ścianie ale na podłodze tez się dobrze prezentuje ;-)

asinka ja mam juz od dawna poszykowane taki koszyczki-wsawione na poleczke-nz piluszki i kosmetyki i naprawde mysle,ze nie ma co sie tam kurzyc...;-)
evka b.ladna ciuchcia:tak:jestem 'ZA' wlasnymi pomyslami :-)

...ja swoje koszyki kupilam w tesco a sa tez w jysk'u ...w pepko tez zawsze maja fajny wybor:-)

Kurcze a ja ciągle w tych materacach siedze...
Boje sie, że lateksowy moze być za miękki dla dziecka jak zacznie wstawać w łożeczku i nóżki się będą zapadać?
może kupić lateksowo gryczany?? jak myślicie....???

reklama
Do góry