reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

A ja mam taką jakby szafkę z materiału na pieluchy, wisi sobie na komodzie z boczku. Niedawno chyba ktoś tu wklejał taką i wiele głosów było takich, że to niepotrzebny gadzet- a ja kupiłam piękną z mothercare w stanie idealnym za 10 zł na allegro i b. mi się przyda- nie zamierzam trzymać pampersów w nieeleganckim , plastikowym opakowaniu a przy okazji jeszcze tetrę tam upchnę. I wszystko będzie pod ręką:) Naprawdę super ta torba/ szafka- b. fajnie wygląda, polecam!

reklama
ja chyba wykorzystam to co jest z boku łóżeczka, bo mam turystyczne i tam jest z taka kieszeń, to wydaje mi się dobre miejsce na pieluszki

Na duze lozeczko w sypialni mam organizer z siedmioma kieszeniami i tam zmieszcze pampersy i kosmetyki, ale musze tez cos eleganckiego zorganizowac do salonu, bo na kolysce nie bede nic wieszac, chyba ze pod nia uda mi sie jakis koszyk zamontowac.

Kochane,a ja nad łóżeczkiem będe mieć półkę(przewijak mam nakladany na łózeczko i by wygodnie sięgać) a w niej koszyki i tam najpotrzebniejsze kosmetyki i w jednym z koszykow pampersy na dzienną i nocną zmianę..a w szufladzie podwieszanej pod łózeczkiem bede trzymac dużą paczkę pieluch i z niej wyciagać by uzupełnić koszyczek....obok łózeczka mam słupek zamykany a tam wszystkie ubranka maluszka i to co potrzebne.

Marta6 ja też stawiam na kosze :) Tylko będą prawdopodobnie stały na komodzie koło łóżeczka: myślę, że dwa mi wystarczą: jeden na pieluszki, a drugi na kosmetyki. Upatrzyłam sobie fajne kosze w Pepco w świetnych, żywych kolorach, ale uparcie czekam na promocję :)

Evka tez mi sie spodobały pepcowe kosze, widziałam tam piękny turkus ach...

Zastanawiam sie nad organizerem na łóżeczko własnie na pampersy, ale mam je tak ustawione w stosunku do naszego łoża, że jak cokolwiek powiesze to zasłonie małą i nie będę jej mogła leżąc w naszym łóżku podglądać przez szczebelki - a już czuje że będę miała taką schizę :zawstydzona/y:

reklama
Icak to tak jak u mnie...też nic nie mogę wieszać na łóżeczko, bo nie będę widziała małego. Poza tym ja jestem miłośniczką koszy :tak: A z tych pepcowych podobał mi się kolor biskupi i zielony. Z resztą wydaje mi się, że te materiałowe organizery są jak baldachimy...wiecznie zakurzone :)

Do góry