reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Co to za kosze z Pepco i jakie są ich ceny?? Też mam u siebie na "wsi" Pepco i tak mnie zaciekawiłyście,że chętnie bym się tam przeszła.

reklama
Kurde dziewczyny trzecia nic juz nie spie... Mecze sie przeokropnie... Moze BB mnie ulula do snu ;))
asinka podoba mi sie twoja posciel.
agatka ja mam takie koszyczki na pieluchy. W jednym trzymam pampersy, w drugim chusteczki a w trzecim reszte tzn pielegnacja u przybitniki roznego rodzaju. Dodam zdjecie, ale nie wiem czy sie otworzy, bo zrobione I dodane przez komorke

IMG_0021.JPG

Asinka to takie ala wiklinowe kosze z pokrywą w różnych kolorach (u mnie widziałam akurat zielony, biskupi, brązowy, czerwony i turkus) i rozmiarach; ceny chyba od 19,90 do 39,90 zł. Szukałam już na allegro, ale nic takiego nie znalazłam. Koniecznie przejdź się do Pepco i zobacz...mi sie bardzo podobają i wydaja się praktyczne.

Według mnie te pepcowe są ładniejsze :) Przede wszystkim kolorowe. No i mają dwie głębokości: jedne są płytsze, drugie wysokie. Myślę, że na pieluchy te niższe, a na kosmetyki wyższy.

PEPCO RZĄDZI !! !! !! Uwielbiam ten sklep !! Tam można kupic wszystko i to piękne mają niektóre rzeczy.. a jakie kubki mają ładne... fju fju fju

7053351032698_s.jpg7053351032735_s.jpg
Może asinka o coś takiego chodzi.Te większe zakrywane mogą być na brudną bieliznę ,a te mniejsze mogą stać na półce na kosmetyki czy inne drobiazgi.

reklama
Tusenfryd, mniej więcej o coś takiego mi chodzi, tylko bardziej o te prostokątne, bo chcę na pieluchy i jakieś kosmetyki. Ale potrzebuję z zamknięciem, bo nie chcę,żeby się tam kurzyło. Ale dzięki :-)

Do góry