reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Cinamon dzięki...śliczna ta pościel, na allegro sie jej nie kupi a nie kupowałam nigdy w sklepach internetowych

larvunia ja przwijak mam w pokoju (taki na komode) bo nie wyobrażam sobie latać piętro niżej do łazienki np. w nocke, kapać też będziemy w pokoju, bo przenoszenie dziecka z łazienki do pokoju to jakoś takie zamieszanie u dziecka wywołuje...na dole na pralce rozłożę przewijak miękki z IKEA, drugi zestaw do pupci i styknie...gdy mała będzie na dole to tam będę przewijać ją...

tak mi się wydawało, ze tego czasu dużo nam zostało, a teraz to mam wrażenie, ze nie zdąże ze wszystkim...

reklama
Mysia ja tą pościel kupiłam w Świecie dziecka. To taki stacjonarny sklep. Chodziłam ponad miesiąc za pościelą ale żadna mi się nie podobała. A pojechałam z siostrą do sklepu i obie wybrałyśmy na raz pościel tej firmy. Ja w te kurki a ona w słoniki.:-D

Marta, Twoje literki wymiatają! Można zamówić? ;-)

hihi....:happy:przepis na literki podałam więc zapraszam do ręcznych robótek ;-)ja już rozmyślam nad czym nowym dla synka:-) auto085.gif

Ja poszłam na łatwiznę i zamówiłam dla córek na allegro. Dobrze, ze mają krótkie imiona bo z torbami bym poszła:)
k2.jpg
p1.jpg

Ostatnia edycja:
polkajka bardzo fajny pokoik

co do przewijaków,to ja tez potrzebuję dwóch,jeden na drewniane łóżeczku w sypialani na górze,a drugie na turystyczne na dole,bo nie będę latac za każdym razem na górę(p.s. jeszcze nie mam tego domu:wściekła/y:,ale będę mieć!!!!!)

Polkajka- słodki kącik dla córci:-)ta krateczka mnie urzekła!!! Ja literki sama zrobiłam bo mnie naszło...a koszta to fakt duże ale pomyślałam, że skoro mogę coś sama zrobić to czemu by nie;-) Twoje literki są drewniane a tego raczej sama nie wystrugam:no::baffled::no:
..a te moje miśki obok literek z imieniem-na foto- też sama zrobiłam..jak się rozpędziłam to szyłam i szyłam:-D

Asinka, mam tę pościel z aplikacją. Niestety, nie doczytałam, że trzeba prać w niskiej temp. i w 60st. trochę mi wyblakł niebieski słonik - ale zielony miś jest ok, bo prałam go już w 40st ;-) Pościelka bardzo mi się podoba, tylko muszę pamiętać, żeby nie prać w wysokiej temperaturze - nadrobię prasowaniem ;-) Ale jest cudna i kupiłabym jeszcze raz :-)

reklama
Asinka ja mam dokladnie ta posciel co wypatrzylas na tej aukcji 3-el POŚCIEL dziecięca 135x100 z aplikacją !!! (1594635722) - Aukcje internetowe Allegro wzór 313 miś beżowy/piaskowy..kupiłam caly zestaw(ochraniacz+posciel do wózka w identyczny wzór) łacznie z delikantym baldachimem...łózeczko mam drewnianeciemny brąz z jasnymi krótkimi bokami i tez jakims miśkiem namalowanym.wyprałam ja w 40st bo przeciez chodzi o odświeżenie.....a jako druga posciel to taka bezową krateczke, która idealnie pasuje d
o kompletu ;-)polecam tez takie kocyki BOBAS__KOCYK z mikrofibry__ APLIKACJA_NOWOŚCI ! (1516032269) - Aukcje internetowe Allegro
kupiłam dwa u tego samego sprzedającego-sa super!

Do góry