No widzisz Kochana Tobie by nie przyszło do głowy, a ja już to usłyszałam. Nie powiem miło mi nie było, ale w nosie mam takie opinie, to moje dziecko i ja decyduję co będzie dla niego i dla nas najlepsze. Wnerwiają mnie wszyscy wymądrzający się, uznający za nieomylnych tylko dlatego że mają już dzieci, wrrr...mi nawet do głowy by nie przyszło aby mysleć o kimś jako o "złej mamie" tylko dlatego, że dziecko spi w swoim pokoiku) TO nawet brzmi niedorzecznie) Maleństwo będzie z nami na początku głównie dla mojej wygody, aby nie biegać w nocy przez całe mieszkanie z cycem na wierzchu
Jak chodzi o monitor oddechu to zamierzam kupić właśnie taki przypinany do pieluszki, jest naprawdę malusi.
U nas w sr właśnie położna mówiła na temat miliona niepotrzebnych gadżetów, których na rynku jest zatrzęsienie. Zastanawiam się ostatnio czy kupować leżaczek czy sobie nie odpuścić i nie kupić tylko maty edukacyjnej na której maluch już może się przewracać i poruszać. Wydaje mi się to lepszym rozwiązaniem ale jeszcze to rozważam.