reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
Barmanka o tym samym pomyślałam czytając tego posta.
Normalnie admin kasuje takie posty i blokuje konto. Jednak w tej sytuacji - gdy został napisany tylko 1 post - ciężko cokolwiek powiedzieć... Owszem może to być reklama, aczkolwiek niekoniecznie. Zobaczymy czy Jagoda coś - i co - jeszcze napisze. :tak:

nie jesteście odosobnione, dla mnie też nadzwyczaj podejrzane. Pewnie dla każdego zresztą. No cóż, w ten sposób to chyba bardziej antyreklama, po takim poście choćby nie wiem jak dobra była ta pościel bym jej nie kupiła z samego założenia.

Barmanko smutne to co piszesz, przesyłam pozytywne wibracje :-) a tak wiele osób nie docenia tego co ma i to też jest przykre, a inni wiele by dali, żeby mieć rodziców którzy się troszczą i wspierają.

Szperam sobie właśnie w necie i szukam inspiracji do pokoju małego.Za dwa tygodnie będziemy go urządzać,chociaż mam już wastępną wizje tak jakoś weszłam żeby się trochę nakręcicć i znalazłam fajne mebelki.
Chociaż lubię prostotę to niesamowicie mi się spodobały
zobaczcie same
z9023179X,Meble-dla-dzieci-Beaneasy.jpg

51,93227,9023176.html

Ostatnia edycja:
Superr jak dla mnie ....:-p Tylko że wpływają na wystrój całego pokoju - ja mam dużo owali i kół w salonie - okrągły: stół, stolik kawowy, barek, pufę, lampę stojącą i wiszącą i jeszcze drugą małą stojącą wyglądającą jak UFO oraz zaokrągloną kanapę i fotel oraz krzesła z krągłościami. A jak cenowo takie cuda no i czy są praktyczne ?
Ja zapomniałam się pochwalić, że na drugim końcu miasta dorwałam wreszcie jasnozielony materiał na organizer - nie był tani i jak dojdzie koszt krawcoej to wydaje mi się, że może być on droższy od tego z Zara Home, ale napewno będzie taki jak chcę :cool2:

Witam Was,
To bardzo proste dlaczego na razie wypowiedziałam sie tylko raz, po prostu ten temat wyjatkowo mnie zainteresował. Uważam się za świadomego konsumenta i znam swoje prawo do reklamacji. Tyle w temacie.
Wiesz barmanka79, podobnie jak z kryptoreklamą jest z nie popartą niczym krytyką, którą również może napisać przedstawiciel, czy właściciel konkurencji. Tak czy inaczej nie zmienię zdania o pościeli, bo póki co nie mam ku temu podstaw.
Jak można użytkować pościel w niewłaściwy sposób? Np.wyprać lub wyprasować w temperaturze innej niz zalecana przez producenta.
Wiecie dziewczyny dużo w Was niepotrzebnej podejrzliwości. Powinna w Was teraz grać wyłącznie pozytywna energia.

"powinna w Was targać wyłącznie pozytywna energia" -dobre zdanie, hehe
Nie wiem czy duzo w nas niepotrzebnej podejrzliwości czy raczej potrzebnej intuicji.

Forever- Ty masz zdaje sie takie małe, dziecięce wieszaczki na ubranka, gdzie można takie kupić, bo szukam, szukam i nic z tego:(

To bardzo proste dlaczego na razie wypowiedziałam sie tylko raz, po prostu ten temat wyjatkowo mnie zainteresował.

Jagoda78 Jesteśmy na forum poświęconym dzieciom,jest tu naprawde tyle ciekawszych tematów do dyskusji a Ciebie zainteresował akurat ten.Spośród tylu postów Ty akurat natrafiłaś na ten jeden......??????

Uważam się za świadomego konsumenta i znam swoje prawo do reklamacji. Tyle w temacie.
A ja nie kupuje po to żeby reklamować,wole produkt wypróbowany ,i polecany przez większość.

Tak czy inaczej nie zmienię zdania o pościeli, bo póki co nie mam ku temu podstaw.
To nie podwarzaj czyjegoś zdania.

Jak można użytkować pościel w niewłaściwy sposób? Np.wyprać lub wyprasować w temperaturze innej niz zalecana przez producenta.
A jak zalecana jest przez tego producenta????

Wiecie dziewczyny dużo w Was niepotrzebnej podejrzliwości. Powinna w Was teraz grać wyłącznie pozytywna energia.
co ma jedno do drugiego???

reklama
Do góry