reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
Normalnie admin kasuje takie posty i blokuje konto. Jednak w tej sytuacji - gdy został napisany tylko 1 post - ciężko cokolwiek powiedzieć... Owszem może to być reklama, aczkolwiek niekoniecznie. Zobaczymy czy Jagoda coś - i co - jeszcze napisze.Barmanka o tym samym pomyślałam czytając tego posta.
traschka
Mama Marysi
nie jesteście odosobnione, dla mnie też nadzwyczaj podejrzane. Pewnie dla każdego zresztą. No cóż, w ten sposób to chyba bardziej antyreklama, po takim poście choćby nie wiem jak dobra była ta pościel bym jej nie kupiła z samego założenia.
Luksja
Aktywna w BB
Barmanko smutne to co piszesz, przesyłam pozytywne wibracje :-) a tak wiele osób nie docenia tego co ma i to też jest przykre, a inni wiele by dali, żeby mieć rodziców którzy się troszczą i wspierają.
tusenfryd18
Fanka BB :)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Superr jak dla mnie .... Tylko że wpływają na wystrój całego pokoju - ja mam dużo owali i kół w salonie - okrągły: stół, stolik kawowy, barek, pufę, lampę stojącą i wiszącą i jeszcze drugą małą stojącą wyglądającą jak UFO oraz zaokrągloną kanapę i fotel oraz krzesła z krągłościami. A jak cenowo takie cuda no i czy są praktyczne ?
Ja zapomniałam się pochwalić, że na drugim końcu miasta dorwałam wreszcie jasnozielony materiał na organizer - nie był tani i jak dojdzie koszt krawcoej to wydaje mi się, że może być on droższy od tego z Zara Home, ale napewno będzie taki jak chcę
Ja zapomniałam się pochwalić, że na drugim końcu miasta dorwałam wreszcie jasnozielony materiał na organizer - nie był tani i jak dojdzie koszt krawcoej to wydaje mi się, że może być on droższy od tego z Zara Home, ale napewno będzie taki jak chcę
Witam Was,
To bardzo proste dlaczego na razie wypowiedziałam sie tylko raz, po prostu ten temat wyjatkowo mnie zainteresował. Uważam się za świadomego konsumenta i znam swoje prawo do reklamacji. Tyle w temacie.
Wiesz barmanka79, podobnie jak z kryptoreklamą jest z nie popartą niczym krytyką, którą również może napisać przedstawiciel, czy właściciel konkurencji. Tak czy inaczej nie zmienię zdania o pościeli, bo póki co nie mam ku temu podstaw.
Jak można użytkować pościel w niewłaściwy sposób? Np.wyprać lub wyprasować w temperaturze innej niz zalecana przez producenta.
Wiecie dziewczyny dużo w Was niepotrzebnej podejrzliwości. Powinna w Was teraz grać wyłącznie pozytywna energia.
To bardzo proste dlaczego na razie wypowiedziałam sie tylko raz, po prostu ten temat wyjatkowo mnie zainteresował. Uważam się za świadomego konsumenta i znam swoje prawo do reklamacji. Tyle w temacie.
Wiesz barmanka79, podobnie jak z kryptoreklamą jest z nie popartą niczym krytyką, którą również może napisać przedstawiciel, czy właściciel konkurencji. Tak czy inaczej nie zmienię zdania o pościeli, bo póki co nie mam ku temu podstaw.
Jak można użytkować pościel w niewłaściwy sposób? Np.wyprać lub wyprasować w temperaturze innej niz zalecana przez producenta.
Wiecie dziewczyny dużo w Was niepotrzebnej podejrzliwości. Powinna w Was teraz grać wyłącznie pozytywna energia.
Aestima
"powinna w Was targać wyłącznie pozytywna energia" -dobre zdanie, hehe
Nie wiem czy duzo w nas niepotrzebnej podejrzliwości czy raczej potrzebnej intuicji.
Forever- Ty masz zdaje sie takie małe, dziecięce wieszaczki na ubranka, gdzie można takie kupić, bo szukam, szukam i nic z tego
Nie wiem czy duzo w nas niepotrzebnej podejrzliwości czy raczej potrzebnej intuicji.
Forever- Ty masz zdaje sie takie małe, dziecięce wieszaczki na ubranka, gdzie można takie kupić, bo szukam, szukam i nic z tego
tusenfryd18
To bardzo proste dlaczego na razie wypowiedziałam sie tylko raz, po prostu ten temat wyjatkowo mnie zainteresował.
Jagoda78 Jesteśmy na forum poświęconym dzieciom,jest tu naprawde tyle ciekawszych tematów do dyskusji a Ciebie zainteresował akurat ten.Spośród tylu postów Ty akurat natrafiłaś na ten jeden......??????
A ja nie kupuje po to żeby reklamować,wole produkt wypróbowany ,i polecany przez większość.Uważam się za świadomego konsumenta i znam swoje prawo do reklamacji. Tyle w temacie.
To nie podwarzaj czyjegoś zdania.Tak czy inaczej nie zmienię zdania o pościeli, bo póki co nie mam ku temu podstaw.
A jak zalecana jest przez tego producenta????Jak można użytkować pościel w niewłaściwy sposób? Np.wyprać lub wyprasować w temperaturze innej niz zalecana przez producenta.
co ma jedno do drugiego???Wiecie dziewczyny dużo w Was niepotrzebnej podejrzliwości. Powinna w Was teraz grać wyłącznie pozytywna energia.
reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
hmm...ciekawe rzeczy się tu dzieją
Podziel się: