reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
Kati83 zazdroszczę, że Twoja Mama ma takie zdolności. A poza tym ma Babcia zajęcie w oczekiwaniu na wnusia :)

Podsunęłyście mi jeden pomysł do mojego mini kącika malucha w naszej sypialni: zamiast pólek an kosmetyki, mogę mieć właśnie taki materiałowy organizer z kieszeniami...no i upatrzyłam już łóżeczko z szufladą na dole- też da sie tam coś upchnąć :)

dziewczyny, pomóżcie!!! szukam ładnych ale delikatnych, nie pstrokatych i nie w duże wzory zasłon do pokoju kruszynki. Niestety do tej pory w necie nic fajnego nie znalazłam:-(Pomożecie?Jakieś delikatne pastelowe wzorki

mrsmoon, co do zasłonek, to polecam jakiś sklep z tkaninami :) wybór różnych tkanin spory a obszyć można u krawcowej albo w domu :) Sama tak będę robiła.

dziewczyny, pomóżcie!!! szukam ładnych ale delikatnych, nie pstrokatych i nie w duże wzory zasłon do pokoju kruszynki. Niestety do tej pory w necie nic fajnego nie znalazłam:-(Pomożecie?Jakieś delikatne pastelowe wzorki

W leroy merlin jest dużo przepięknych materiałów i gotowych zasłon. Byłam ostatnio i fajne promocje mają

Ivona83-suuuper naklejki :-)
mrsmoon - jakie wzorki ? kolorystyka ? może coś uszyć - zobacz materiały Ikea, w niektórych marketach typu Leroy Merlin czasem są ciekawe tkaniny - tak jak równolegle napisała cinamon :tak:

reklama
forever to super:-),
ja mam to uszyte na takiej piance w środku, zeby był trochę stabilniejszy, a kieszenie mam trzy na górze i dwie wieksze na dole :-)

Do góry