forever_young
Niemłoda mama Młodej
Dobry pomysł z tą pianką Zasugeruję. Ja myślę o 4 kieszeniach na górze, trzech po środku i dwóch na dole. Takich dość obszernych.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ty narzekasz że od 2 tyg się nie odzywa?Moja od przeszło 2 tyg. nie zadzwoniła nawet, żeby zapytać jak się czuję. :-( A miała mi obiady gotować.... Od początku ciąży żadnej pomocy. :--(
tak jak napisała agabre, polecam się przejść do sklepu z tkaninami, można wyszukać piękności za śmieszne pieniądze, potem tylko tasiemka którą obszyje się zasłonę i gotowe. Mi ciocia porobiła jeszcze takie tunele, bo ja chciałam "nadziać" zasłonę na ten metalowy pręt (nie chciałam przypinać do żabek).dziewczyny, pomóżcie!!! szukam ładnych ale delikatnych, nie pstrokatych i nie w duże wzory zasłon do pokoju kruszynki. Niestety do tej pory w necie nic fajnego nie znalazłam:-(Pomożecie?Jakieś delikatne pastelowe wzorki
hee forever mam tak samo - u mojej mamy Marcel jest pierwszym wnukiem, a u teściowej jest czwartym..Ale dzięki Bogu Młoda ma jeszcze jedną Babcię, ale niestety :-( jest piąta w kolejce w sytuacji, gdy moja Mama nie ma wnuków.
hmmm "pachnie" mi to reklamą Czyżby jakaś przedstawicielka? Właścicielka sklepu?Wiesz Cinamon, nie mogę się z Tobą zgodzić. Jestem w drugiej ciąży i nie wyobrażam sobie, aby mój drugi synuś spał w innej pościeli niż AMY. Powiem więcej, moje drugie dziecko mogłoby spać w tej samej pościeli co pierwszy syn, z racji braku jakichkolwiek uszczerbków czy w kolorystyce, czy też w wyglądzie ogólnym. Nie mogłabym sobie jednak odmówić zakupu nowej pościeli. Szkoda, że Twoja siostra nie skorzystała z prawa do reklamacji, chyba, że nie uzytkowała jej w należyty sposób?
Osobiście nie miałam przybornika, ale koleżanki, które korzystały z przyborników AMY bardzo sobie chwaliły za pojemność, uniwersalność.