reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Dobry pomysł z tą pianką :tak: Zasugeruję. Ja myślę o 4 kieszeniach na górze, trzech po środku i dwóch na dole. Takich dość obszernych.

reklama
Naklejki bardzo ocieplają wnętrze pokoików dziecięcych więc polecam. NAsza Zosia ma mega radochę jak jej czasem kupimy kolejną porcję naklejek i sama decyduje gdzie je przyklejać i mimo że nie wygląda to " elegancko" ona jest z siebie okropnie dumna iwszystkim pokazuje swoje dziełatakże polecam nie zaklejanie wszystkich ścian. Nasza Gosia będzie na początk z nami w sypialni ale jak skończy półtora roku kupimy łóżezko piętrowe i przeprowadzimy Gosię do Zosi. Zosi będzi łatwiej to znieść bo z racji wieku dostanie łóżeczko na górze:)

:hmm:Moja od przeszło 2 tyg. nie zadzwoniła nawet, żeby zapytać jak się czuję. :-( A miała mi obiady gotować.... Od początku ciąży żadnej pomocy. :-:)-(
Ty narzekasz że od 2 tyg się nie odzywa? :sorry:
Moja od początku ciąży wysłała 1 (słownie - jednego) sms, nie zadzwoniła ani razu...
W poprzedniej ciąży (z Marcelem) na palcach jednej ręki mogłabym wymienić ilość sms od niej..
A to jak się zachowywała (w sensie ile razy widziała się z wnukiem) jak byliśmy w Polsce woła o pomste do nieba.
Chcesz się zamienić?...
Choć może nie..przynajmniej wiem że moja mama nic się nie zmieniła, jaka była kiedyś dla mnie taka jest teraz dla swego wnuka.
Przynajmniej wiem że ZAWSZE muszę liczyć tylko na siebie..

dziewczyny, pomóżcie!!! szukam ładnych ale delikatnych, nie pstrokatych i nie w duże wzory zasłon do pokoju kruszynki. Niestety do tej pory w necie nic fajnego nie znalazłam:-(Pomożecie?Jakieś delikatne pastelowe wzorki
tak jak napisała agabre, polecam się przejść do sklepu z tkaninami, można wyszukać piękności za śmieszne pieniądze, potem tylko tasiemka którą obszyje się zasłonę i gotowe. Mi ciocia porobiła jeszcze takie tunele, bo ja chciałam "nadziać" zasłonę na ten metalowy pręt (nie chciałam przypinać do żabek).

A na który bok jest ten organizer? tu u wezgłowia?
Pytam bo ja tego wcześniej nie miałam...

barmanka79 - współczuję :-( Z moją Mamą problem polega na tym, że dużo obiecuje i na tym się kończy. To mnie najbardziej wkurza z tego wszystkiego. :wściekła/y: Ale dzięki Bogu Młoda ma jeszcze jedną Babcię, ale niestety :-( jest piąta w kolejce w sytuacji, gdy moja Mama nie ma wnuków. :zawstydzona/y:
A co do organizera to może być na węższy bok tam gdzie są nogi i na szerszy - jak Ci pasuje i jak masz ustawione łóżeczko.

Wiesz Cinamon, nie mogę się z Tobą zgodzić. Jestem w drugiej ciąży i nie wyobrażam sobie, aby mój drugi synuś spał w innej pościeli niż AMY. Powiem więcej, moje drugie dziecko mogłoby spać w tej samej pościeli co pierwszy syn, z racji braku jakichkolwiek uszczerbków czy w kolorystyce, czy też w wyglądzie ogólnym. Nie mogłabym sobie jednak odmówić zakupu nowej pościeli. Szkoda, że Twoja siostra nie skorzystała z prawa do reklamacji, chyba, że nie uzytkowała jej w należyty sposób?
Osobiście nie miałam przybornika, ale koleżanki, które korzystały z przyborników AMY bardzo sobie chwaliły za pojemność, uniwersalność.

reklama
Wiesz Cinamon, nie mogę się z Tobą zgodzić. Jestem w drugiej ciąży i nie wyobrażam sobie, aby mój drugi synuś spał w innej pościeli niż AMY. Powiem więcej, moje drugie dziecko mogłoby spać w tej samej pościeli co pierwszy syn, z racji braku jakichkolwiek uszczerbków czy w kolorystyce, czy też w wyglądzie ogólnym. Nie mogłabym sobie jednak odmówić zakupu nowej pościeli. Szkoda, że Twoja siostra nie skorzystała z prawa do reklamacji, chyba, że nie uzytkowała jej w należyty sposób?
Osobiście nie miałam przybornika, ale koleżanki, które korzystały z przyborników AMY bardzo sobie chwaliły za pojemność, uniwersalność.
hmmm "pachnie" mi to reklamą :sorry::sorry: Czyżby jakaś przedstawicielka? Właścicielka sklepu?
Bo kto na forum rejestruje się tylko po to by napisać jednego posta w celu poprawienia wizerunku Amy? :sorry:

Swoją drogą to ciekawa jestem tylko jednego - jak niby można "użytkować pościel w nie należyty sposób"?:sorry:

Do góry