reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

Aestima - masz rację. I są mniej praktyczne bo i mniejsze i nie mają bardziej obszernych kieszeni - uważam, że b. ważne - i z materiału pasującego do pościeli. Niestety w moim pościelowym zestawien nie było takowej możliwości.
Agabre - ale gdzież mi do Ciebie - ze zdolnościami i doświadczeniem. :-) Ja mogę li tylko zaprojektować. Już się obawiam jak mi wyjdzie naklejanie motylków na ściany jak się zdecyduję na nie. :-(

reklama
forever_young z naklejkami dasz sobie radę :) zawsze można odkleić ;) oby z farbą nie zeszły ;)

Ja się zastanawiam nad takim organizerem razem z kompletem pościeli kupowanym. Musze tylko sprawdzić, jak duże są te kieszenie i co się do nic zmieści.

Znając mój "talent" to wszystko jest możliwe. :tak:
Co do organizerów to wydaje mi się że takowe właśnie są totalnie do niczego. Ale oglądałam swego czasu pościel bodajże polskiej firmy AMY, gdzie organizery dużo bardziej sensownie uszyte były do kupienia z takiego samego materiału jak pościel - paseczki i pastele, bodajże z żyrafami.

Znając mój "talent" to wszystko jest możliwe. :tak:
Co do organizerów to wydaje mi się że takowe właśnie są totalnie do niczego. Ale oglądałam swego czasu pościel bodajże polskiej firmy AMY, gdzie organizery dużo bardziej sensownie uszyte były do kupienia z takiego samego materiału jak pościel - paseczki i pastele, bodajże z żyrafami.

Nie polecam tej pościeli .Siostra miała i niestety wszystko po roku wywaliła bo się materiał tak jakby zrolował i porobiły się takie kuleczki , Mam nawet chyba u siebie jej ochraniacz i te tasiemki do przywiązania do łóżeczka się powyrywały. Jak tylko znajdę to zaraz zdjęcie zrobie tego

forever taki właśnie organizer na łóżeczko szyje mi moja mama :-)
To jest na prawdę prosta sprawa, każda krawcowa zrobi to szybciutko, moja mama ma maszynę i sama lubi szyć choć krawcową nigdy nie była, jak będę u mamy to sfotografuję ten mój organizer

forever moja mama kupiła pościel (chcą mi rodzice wszystko do łóżeczka zafundować - oczywiście ja jestem :-))
kupiła jeden komplet poszewek a drugi szyje, dodatkowo szyje mi dwa rożki, organizer, baldachim oraz pościel do wózeczka :biggrin2:
ona jest cudowna :biggrin2:
a do tego ma z tego tyle radosci a i ja bardziej doceniam robotę ręczną i zaangażowanie jakie w to wkłada :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

:hmm:Moja od przeszło 2 tyg. nie zadzwoniła nawet, żeby zapytać jak się czuję. :-( A miała mi obiady gotować.... Od początku ciąży żadnej pomocy. :-:)-(

reklama
forever przykre to bardzo:-( Mam nadzieję, że my jako przyszli rodzice wyciągniemy wnioski z takich opowieści! A moze sama zadzwoń do mamy i ją zaproś na wspólne zakupy? Moze będzie jej miło i jak zobaczy te maleńkie ciuszki to zapragnie się włączyć w przygotowania...

Do góry