reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

forever_young spytaj najpierw krawcową...w sumie to żaden wielki problem coś takiego stworzyc...jak masz kogoś kto pomoże to szkoda tyle kaski wywalić..

reklama
Forever_young tak patrzę na Twój suwak i masz rację z tym połączeniem żółtego z niebieskim...tylko niebieski jest zimny,a intensywna zieleń-ciepła...sama nie wiem. Ale niebo jest niebieskie,a nie zielone no nie? ;D Ach...

Pluszaki świetne...jakbym miała obkleić ściany wszystkimi, które mi się podobają, zabrakło by metrów :D

Mysia23- spytam, bo ja mam dwie lewe ręce do szycia i innych prac ręcznych - a poza tym bym chciała pewne modyfikacje organizera - materiał, troczki, różna wielkość kieszeni.
Evka - zdecydowanie odbieramy niebo jako niebieskie a nie zielone.:tak: A ja tak naprawdę bym chciała delikatną tęcze ale nie widziałam żadnej takiej która by mi odpowiadała no i na niebieskim nie na piaskowo żółtym. Na razie znalazłam na Allgero Sprzedającego, który mi zrobi wieszaczek z imieniem i motyle w kolorach niebiesko - zielonym. :-)

forever ja tam krawcową nie jestem, do szycia jestem beznadziejna ale mi się wydaje, że taki organizer jest bardzo prosty do uszycia. Mam wrażenie, że gdybym bardzo się uparła to nawet sama bym coś takiego uszyła:)

Ty napewno :-) Ale ja i sprzętu nie mam i czasu, no i efekt nie byłby zapewno taki jaki bym chciała. Wychodzę z założenia niech każdy robi to co umie.

Aestima - dzięki za link do tego jak robić - wydrukuję krawcowej, no i wiem ile materiału mam kupić. Muszę więcej, bo w środkowym rzędzie chcę 2 kieszenie, na całą szerokość no i paski do wiązania z tego samego materiału co reszta. Będzie cały zielony a jak będę chciała to wepnę coś kolorowego np. jakiegoś motylka ;-)Wstaw zdjęcie swojego materiału, bo ciekawa jestem tych kropeczek.
Traschka - Ty masz z uwagi na sprawy zawodowe choć zwinne palce :-D Ja bym może i nawet chciała uszyć tylko wiem, że efekt będzie albo żaden - brak czasu - albo mizerny. :-(

Kiedyś szyłam podobny organizer do przedszkola na książeczki dla dzieci :) ale w wielu różnych kolorach. Bardzo funkcjonalna rzecz :) dzieciaki same wyjmowały bajki z kieszeni, same odkładały. Do tego zrobiłam kilka poduch w podobnej tonacji, żeby było na czym siadać w kąciku książek i zabawa była na całego :) Muszę powiedzieć, że to nie takie trudne, na jakie wygląda :)

aha, takie organizery można też zamówić w sklepach na allegro :) dodawane są tez do niektórych zestawów :) http://allegro.pl/arus-lozeczko-z-szuflada-miod-orzech-gryka-posciel-i1455920487.html

Ostatnia edycja:
reklama
te organizery z neta juz, nie są takie ładne... Ja chcę taki delikatny, bez żadnych wzorów- tylko te kropeczki. Wstawię fotkę jak mąż wróci i naładuje mi aparat, bo mam jak fotografowałam kocyk agatce to mi padł a nie wiem gdzie ta ładowara. Wrzucę wieczorkiem.

Do góry