reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
Madzioolka zdjęcia porobiłam (choć jeszcze nie wszystko poukładane jakbym chciała), ale już nie zgrywałam na kompa w nocy bo padnięta była - dziś wieczorem zamieszczę, choć kolory inaczej na żywo wyglądają niż w aparacie...

oglądam i oglądam te zdjęcia i na żadnym kolor ścian nie jest taki jak w rzeczywistości:baffled: oliwka (zgaszona) plus jaśniuteńki szary; w rzeczywistości o wiele lepiej wyglada (my zadowoleni z efektu:-p); nie patrzcie się na materac na dole łóżka, bo fotki trzaskałam jakoś około północy - nie wszystko jest idealne...
DSC_0324.jpgDSC_0304.jpgDSC_0322.jpgDSC_0321.jpgDSC_0303.jpgDSC_0332.jpg
na razie pokój 'goły', brakuje mu tego 'czegoś' i nad tym teraz pracuję p (plakat, zdjęcia itd) plus oczywiście zasłony, dywan, lampa ale wszystko w swoim czasie (fundusze:dry:); aha bok łóżka pomalowałam farbą tablicową:-)

Załączniki

• DSC_0324.jpg
    DSC_0324.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC_0304.jpg
    DSC_0304.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC_0322.jpg
    DSC_0322.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 77
  • DSC_0321.jpg
    DSC_0321.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC_0303.jpg
    DSC_0303.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC_0332.jpg
    DSC_0332.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
Martadelka - z bokiem łóżka kapitalny pomysł, naprawdę, ja bym też ten niebieski zamalowała :-p Jak Wam się sprawuje biedronkowy fotelik - widzieliśmy na sycylijskim bazarze coś w podobnym stylu - inny kształt - ale chyba trzeba by było w ręka brać do samolotu aby przewieźć.

też bym ten niebieski zamalowała! i napisała coś, może jakiś cytat o spaniu, nocy?
pralkę kartonową zostawiłabym koło akloryfera a kuchenkę plastikową postawiłabym tam gdzie stoi pralka na ostatnim zdjęciu.
Bardzo pozytywne zmiany! expedit mi się b. podoba u Was.

Ostatnia edycja:
maratdelka zdecydowanie expedit pasuje bardziej do pokoju dziecięcego! Powiedz mi - to łózko może byc piętrowe? W sensie jest opcja żeby spanie było i na górze i na dole? Fajne! I farba tablicowa - rewelacja. Też bym zamalowała niebieski:)
W ogóle samo rozłożenie mebli super. Dodatki jak się pojawią wszystko nabierze charakteru. Dla mnie te dodatki zawsze były najtrudniejsze, nie czuję tego do końća. Podoba mi się u kogoś ale jakos sama nie do końca potrafię tak wymyślić.
Wyobrażam sobie jak musisz być szczęśliwa WRESZCIE robiąc remont! A jak Emi zareagowała na zmiany?

reklama
martadelka to odstrzeliliście pokój Emi, pewnie zadowolona?
jak wykonczysz dodatkami to bedzie suuuper
świetny pomysł z farba tablicowa na łóżku, popieram dziewczyny ten niebieski tez bym zamalowała :tak:

Do góry