reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

niebieskiego nie będę zamalowywać:-p bo chcę przełożyć płytę, żeby od tej strony było białe (tak jak po wewnętrznej stronie łóżka), ale to trzeba łóżko rozkręcać, więc może M to na wekend zrobi.
forever biedronkowe siedzonko nie służy Emi do siedzenia teraz, bo niestety nie jest stabilna, ciężko się siada a jak Emi schodzi to wali się oparcie w głowę:baffled: także siedzą na nim misie bądź lale i Emi robi im piknik:-p
Aestima dzięki za wskazówki! największy problem mam właśnie z pralką i kuchenką, bo jutro kupuję we Flo takie białe skrzynie (przecenili:-)), więc znowu będę mysleć jak ustawić a w sobotę jedziemy do ikei bo ramkę, półkę na zdjęcia/obrazy itd
trasiu Emi śpi właśnie na dole:tak: mozliwości łóżka przeważyły o jego kupnie - zobacz - u nas stoi tak: KURA Reversible bed - IKEA na górze są 3 fotki tego łóżka, mam też gdzieś zapisane ciekawe aranżacje właśnie z kurą:tak: także na ten moment Emi śpi na dole, na górze mam miejsce na kołdrę, jej kocyki plus pampersy, jak podrośnie - będzie spać na górze a na dole zrobię zasłonki - domek dla lal, misiów, skrytka - jakkolwiek to wykorzysta będzie dodatkowe miejsce a jak będzie może kiedyś drugie dziecię to i jedno na górze, drugie na dole;-) oj tak trasiu - jestem szczęśliwa! Emi dziś zobaczyła pokoik, fajnie chichotała - czym na rozbawiła do łez, no i z zachytem podchodziła do regałów i wyciągała zabawki, książeczki - prawie jakby pierwszy raz je widziała:-) wszystko ma teraz pod ręką!
mamoM będę zadowolona jak całość będzie zrobiona:-p za drzwiami stoi stara szafa i komoda, ale tego nie mogłam wyrzucić (i tak pozbyłam się dwóch komód i regału na książki), więc czeka nas jeszcze kupno szafy, oczywiście białej

reklama
martadelka o rany, to łóżko nazywa się KURA?? Marysia kocha kury, musimy je mieć! :-D
Czyli rozumiem, że na dole do spania jest sam materac na ziemi, tak?

dziewczyny kupiłam dzisiaj dwie białe skrzynie, serce (takie jak Aestima miała na sesji, też z pepco) w czerwieni - pięknie się komponuje z kotkiem co koleżanka uszyła/zrobiła z imieniem Emilka plus białą latarenkę:-)

postępy w emilkowym pokoju:-)
DSC_0447.jpgDSC_0450.jpgDSC_0335.jpgDSC_0378.jpg

Załączniki

• DSC_0447.jpg
    DSC_0447.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 100
  • DSC_0450.jpg
    DSC_0450.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 99
  • DSC_0335.jpg
    DSC_0335.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 100