reklama
andariel
mama super dwójki :]
wow, extra! robięteż jestem ciekawa czym malowałaś Aestima! w domu posiadam jedynie suche pastele w sztyfcie + papier do nich, ale chyba nie mam białego:/
edit. to już wiem pastele wymagałyby szkła... w sumie to flamastry mogą się świetnie nadać
edit. to już wiem pastele wymagałyby szkła... w sumie to flamastry mogą się świetnie nadać
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Dzięki sugestiom Wielbicielek stolików Lack też kupiłam takowy - kolor imitacja dębu pod krzeseło które dostałam od koleżanki, prawie idealnie pasuje - i chyba będzie dobrze. Zlikwidujemy wysokie krzesełko do karmienie i zdezelowane - dostane - łóżeczko - które robi za kojec.
dziewczyny byliśmy wczoraj w ikei bo chciałamn zobaczyć na żywo regały z serii expedit
EXPEDIT Regał - połysk szary - IKEA
podoba mi się mi się funkcjonalność mebla, poziome bądź pionowe ustawienie, moliwość łączenia z innymi plus dostawienie biurka, możliwość dokupienia wkładów z dźwiczkami itd a chciałabym żeby Emi miała do wszystkiego łatwy dostęp (książeczki, ewentualnie kosze do środka powkładam, no możliwości jest dużo), tylko kurcze te kolory... Brzoza pasowałaby do łóżeczka tylko to tak... paskudnie wygląda czerwony za mocno oczojebny, inne kolory jednak za bardzo zdecydowane plus ten połysk...
i zaczęłam myśleć o białych meblach... i M też, o dziwo! tylko czy wtedy przy jasnych panelach i jasnej ścianie (pamiętacie pisałam, że chcemy przemalować) to się nie będzie gryzło, czy to będzie pasować...?
kurcze nie mogę znaleźć żadnych sensownych mebli w sensownej cenie...
EXPEDIT Regał - połysk szary - IKEA
podoba mi się mi się funkcjonalność mebla, poziome bądź pionowe ustawienie, moliwość łączenia z innymi plus dostawienie biurka, możliwość dokupienia wkładów z dźwiczkami itd a chciałabym żeby Emi miała do wszystkiego łatwy dostęp (książeczki, ewentualnie kosze do środka powkładam, no możliwości jest dużo), tylko kurcze te kolory... Brzoza pasowałaby do łóżeczka tylko to tak... paskudnie wygląda czerwony za mocno oczojebny, inne kolory jednak za bardzo zdecydowane plus ten połysk...
i zaczęłam myśleć o białych meblach... i M też, o dziwo! tylko czy wtedy przy jasnych panelach i jasnej ścianie (pamiętacie pisałam, że chcemy przemalować) to się nie będzie gryzło, czy to będzie pasować...?
kurcze nie mogę znaleźć żadnych sensownych mebli w sensownej cenie...
Ostatnia edycja:
traschka
Mama Marysi
martadelka ja cię pewnie nie pocieszę ale... mam 2 expedity w domu i marzę żeby się ich pozbyć. Marzę a szafkach, które są choć częściowo zamykane, bo w tej chwili mam wszystko na wierzchu. Innymi słowy - zawsze trzeba mieć porządek na półce żeby to jakoś wyglądało. Dużo kolorów w środku (książki, zabawki, kosze) sprawiają u mnie wrażenie strasznego harmideru. No ale ja mam je w dużym pokoju, może w pokoju dziecięcym na zabawki będą lepsze.
kurcze, pewnie ci teraz zrobiłam mętlik w głowie
kurcze, pewnie ci teraz zrobiłam mętlik w głowie
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
trasia ale do expedita można dokupić takie wkłady z drzwiczkami lub szufladami:
EXPEDIT Wkład z 2 szufladami - biały - IKEA
EXPEDIT Wkład z drzwiami - połysk biały - IKEA
martadelka i jakie kolory???
EXPEDIT Wkład z 2 szufladami - biały - IKEA
EXPEDIT Wkład z drzwiami - połysk biały - IKEA
martadelka i jakie kolory???
reklama
trasiu no właśnie ja chcę, żeby cześć półek (w tym wypadku regały) były otwarte, żeby Emi miała wszystko pod ręką, będzie miejsce na książeczki, puzzle itd, ze 4 kosze/pudła ozdobne dokupie w jednym kolorze i wtedy cześć zabawek można do nich włożyć i w regał włożyć, i jak pisze Madzioolka są do dokupienia wkłady, a możliwości ułożenia tych regałów (osobno, razem, pionowo, poziomo, i z biurkiem) to dla mnie duży plus
aha pisałaś też że masz kosze... A jaki kolor expedita masz?
Madzioolka kolor 20YY 15/245 i 20YY 61/127 (Yellow colours for the outside of your home, from Dulux Weathershield Ireland)
aha pisałaś też że masz kosze... A jaki kolor expedita masz?
Madzioolka kolor 20YY 15/245 i 20YY 61/127 (Yellow colours for the outside of your home, from Dulux Weathershield Ireland)
Ostatnia edycja:
Podziel się: