reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
wow, extra! robię:cool2:też jestem ciekawa czym malowałaś Aestima! w domu posiadam jedynie suche pastele w sztyfcie + papier do nich, ale chyba nie mam białego:/
edit. to już wiem:) pastele wymagałyby szkła... w sumie to flamastry mogą się świetnie nadać

Aestima cyknij fotę dwóch plakatów obok siebie albo najlepiej postaw plakaty na stoliczku tak jak mają wisieć, czy ja się dobrze wyraziłam?:sorry2:

Ostatnia edycja:
Dzięki sugestiom Wielbicielek stolików Lack też kupiłam takowy - kolor imitacja dębu pod krzeseło które dostałam od koleżanki, prawie idealnie pasuje - i chyba będzie dobrze. Zlikwidujemy wysokie krzesełko do karmienie i zdezelowane - dostane - łóżeczko - które robi za kojec.

dziewczyny byliśmy wczoraj w ikei bo chciałamn zobaczyć na żywo regały z serii expedit
EXPEDIT Regał - połysk szary - IKEA

podoba mi się mi się funkcjonalność mebla, poziome bądź pionowe ustawienie, moliwość łączenia z innymi plus dostawienie biurka, możliwość dokupienia wkładów z dźwiczkami itd a chciałabym żeby Emi miała do wszystkiego łatwy dostęp (książeczki, ewentualnie kosze do środka powkładam, no możliwości jest dużo), tylko kurcze te kolory... Brzoza pasowałaby do łóżeczka tylko to tak... paskudnie wygląda:no: czerwony za mocno oczojebny, inne kolory jednak za bardzo zdecydowane plus ten połysk...
i zaczęłam myśleć o białych meblach... i M też, o dziwo! tylko czy wtedy przy jasnych panelach i jasnej ścianie (pamiętacie pisałam, że chcemy przemalować) to się nie będzie gryzło, czy to będzie pasować...?
kurcze nie mogę znaleźć żadnych sensownych mebli w sensownej cenie...

Ostatnia edycja:
dziewczyny! za tydzień w wekend malujemy!!! kolory wybrane, bo będą dwa! i dwa regały expedit - białe (sama jestem w szoku:-p), już się nie mogę doczekać:-)

martadelka ja cię pewnie nie pocieszę ale... mam 2 expedity w domu i marzę żeby się ich pozbyć. Marzę a szafkach, które są choć częściowo zamykane, bo w tej chwili mam wszystko na wierzchu. Innymi słowy - zawsze trzeba mieć porządek na półce żeby to jakoś wyglądało. Dużo kolorów w środku (książki, zabawki, kosze) sprawiają u mnie wrażenie strasznego harmideru. No ale ja mam je w dużym pokoju, może w pokoju dziecięcym na zabawki będą lepsze.
kurcze, pewnie ci teraz zrobiłam mętlik w głowie:zawstydzona/y:

reklama
trasiu no właśnie ja chcę, żeby cześć półek (w tym wypadku regały) były otwarte, żeby Emi miała wszystko pod ręką, będzie miejsce na książeczki, puzzle itd, ze 4 kosze/pudła ozdobne dokupie w jednym kolorze i wtedy cześć zabawek można do nich włożyć i w regał włożyć, i jak pisze Madzioolka są do dokupienia wkłady, a możliwości ułożenia tych regałów (osobno, razem, pionowo, poziomo, i z biurkiem) to dla mnie duży plus:tak:
aha pisałaś też że masz kosze... A jaki kolor expedita masz?

Madzioolka kolor 20YY 15/245 i 20YY 61/127 (Yellow colours for the outside of your home, from Dulux Weathershield Ireland)

Ostatnia edycja:
Do góry