reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

tak, ja wiem, że tam są do dokupienia wkłady. Ale jak dla mnie zdecydowanie za drogie, tym bardziej w stosunku do ceny całej szafki. No ten expedit jakiś niewyniarowy jest. Jakby za głęboki jak dla mnie. Ale to tylko moje zdanie:)

reklama
faktycznie cena wkładu wysoka w porównaniu do całego regału, i ogólnie trasiu nie denerwuj mnie i napisz coś pozytywnego:-p

wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć:rolleyes2::happy2:

teraz wybieram jakąś ekstra ilustracje do pokoju, mam parę na oku, muszę kupić odpowiedni papier i M w pracy wydrukuje:-)

Ostatnia edycja:
martadelko my chyba nie mamy akurat expedita (coś matowego, białego) i właśnie sami sobie planowaliśmy i składaliśmy te regały; tak jak planujesz, część jest odsłonięta i składa się z 3 komór, gdzie są książeczki i inne zabawki dzieci dla nich dostępne, pozostałe części są podzielone na szafę i szuflady; sprawdza się świetnie; pocieszyłam?:-)

Martadelko, biel do wszystkiego pasuje!!!!! Ja tak czułąm ,ze u Ciebie kiedyśw końcu stanie na bieli;)))
Co do expedita- nie mam, ale u koleżanki suuuper wygląda w dziecięcym pokoju ( w salonie- Trasia mądrze prawi- dużo gorzej, bo chaos może być, ale lekki kolorystyczny chaos u dzieci w pokojach moim zdaniem wręcz pożądany!)

Trasiu- co do głębokości, to dla mnie nie istnieją ' za głębokie', ale wiem o co Ci chodzi- regały mamy billy, bo M. nie chciał Besty- dla niego za głęboka. A ja już widziałam te koszyczki w środku...;) Billy za płytki na większość fajnych koszyków i kartonów:(

no zobaczymy jak to wyjdzie, kolor jednak bierzemy ciut jaśniejszy (ten pierwszy), szafa i jedna komoda na ciuchy zostają ale będą prawie całe za drzwiami więc nie aż tak widoczne, no i na ten moment nie będzie nic na oknie, ale za to już wybrałam plakat, muszę kupić tylko papier na wydruk i antyrame, najprawdopodobniej 3 półeczki te kuchenne na książki też kupimy, to już za tydzień:biggrin2:

Martadelka - to zmiany zmiany :happy: Kurcze, jakoś nie mogę odnaleźć tych kolorów po numerkach :-(
Aestima - masz rację co do uniwersalności bieli.

reklama
dziewczyny wczoraj skończyliśmy malowanie, dwie ściany oliwkowe, dwie bieł przełamana szarością (albo na odwrót;-)), dziś składamy regały, kupiliśmy dwa białe z serii expedit, dziś moe troszkę zdążę uporządkować przed 'powrotem' Emi:-) jestem zachwycona kolorami na ścianach, poszła też w ruch farba tablicowa, teraz pozostaną mi jeszcze drobiazgi dekoracyjne:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry