reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

tak, ja wiem, że tam są do dokupienia wkłady. Ale jak dla mnie zdecydowanie za drogie, tym bardziej w stosunku do ceny całej szafki. No ten expedit jakiś niewyniarowy jest. Jakby za głęboki jak dla mnie. Ale to tylko moje zdanie:)

reklama
faktycznie cena wkładu wysoka w porównaniu do całego regału, i ogólnie trasiu nie denerwuj mnie i napisz coś pozytywnego:-p

wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć:rolleyes2::happy2:

teraz wybieram jakąś ekstra ilustracje do pokoju, mam parę na oku, muszę kupić odpowiedni papier i M w pracy wydrukuje:-)

Ostatnia edycja:
martadelko my chyba nie mamy akurat expedita (coś matowego, białego) i właśnie sami sobie planowaliśmy i składaliśmy te regały; tak jak planujesz, część jest odsłonięta i składa się z 3 komór, gdzie są książeczki i inne zabawki dzieci dla nich dostępne, pozostałe części są podzielone na szafę i szuflady; sprawdza się świetnie; pocieszyłam?:-)

Martadelko, biel do wszystkiego pasuje!!!!! Ja tak czułąm ,ze u Ciebie kiedyśw końcu stanie na bieli;)))
Co do expedita- nie mam, ale u koleżanki suuuper wygląda w dziecięcym pokoju ( w salonie- Trasia mądrze prawi- dużo gorzej, bo chaos może być, ale lekki kolorystyczny chaos u dzieci w pokojach moim zdaniem wręcz pożądany!)

Trasiu- co do głębokości, to dla mnie nie istnieją ' za głębokie', ale wiem o co Ci chodzi- regały mamy billy, bo M. nie chciał Besty- dla niego za głęboka. A ja już widziałam te koszyczki w środku...;) Billy za płytki na większość fajnych koszyków i kartonów:(

no zobaczymy jak to wyjdzie, kolor jednak bierzemy ciut jaśniejszy (ten pierwszy), szafa i jedna komoda na ciuchy zostają ale będą prawie całe za drzwiami więc nie aż tak widoczne, no i na ten moment nie będzie nic na oknie, ale za to już wybrałam plakat, muszę kupić tylko papier na wydruk i antyrame, najprawdopodobniej 3 półeczki te kuchenne na książki też kupimy, to już za tydzień:biggrin2:

Martadelka - to zmiany zmiany :happy: Kurcze, jakoś nie mogę odnaleźć tych kolorów po numerkach :-(
Aestima - masz rację co do uniwersalności bieli.

reklama
dziewczyny wczoraj skończyliśmy malowanie, dwie ściany oliwkowe, dwie bieł przełamana szarością (albo na odwrót;-)), dziś składamy regały, kupiliśmy dwa białe z serii expedit, dziś moe troszkę zdążę uporządkować przed 'powrotem' Emi:-) jestem zachwycona kolorami na ścianach, poszła też w ruch farba tablicowa, teraz pozostaną mi jeszcze drobiazgi dekoracyjne:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry