reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
Martadelka super! i proszę bardzo jak ładnie można urządzić pokój dla dziewczynki bez wszechobecnego różu (który u nas męczy mnie coraz bardziej ;/)

Niesamowite, jak odmieniłąś ten pokoj! Teraz bardzo mi się podoba! Więcej zdjęć szczegolikow proszę! co to za plakat?

Ostatnia edycja:
taki plakat: Cirque du Sweet: You Are Such a Cool Cat
wydrukowany na zwykłym papierze, co by taniej było a efekt i tak jest (moim skromnym zdaniem);-)

Aestima, andariel a na co chciałybyście się pogapić?:-p pokój jeszcze nieskończony, niedopracowany, np. obrazki, zdjęcia na długiej półce to jeszcze nie to co ma być finalnie plus najważniejsze dwie ściany gołe, wizje są ale nie wiem na co się zdecydować, żeby całościową wszystko współgrało:sorry:

Ostatnia edycja:
SDC12256.jpgSDC12257.jpgSDC12258.jpgSDC12259.jpg

To i ja się pochwalę pokoikami. Jeszcze są nie skończone bo brakło funduszy. Ale pomysł mam i czekam na kasę by go zrealizować. Nie wgrały mi się 2 zdięcia pokoju dziewczynek ale spróbuję raz jeszcze. Pierwsze zdięcie to pokój dziewczynek, 3 pozostałe - chłopców. Między szafą a ścianą u chłopców będzie półka na zabawki na wymiar bo te w ikei za szerokie.

Załączniki

• SDC12256.jpg
    SDC12256.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 95
  • SDC12257.jpg
    SDC12257.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 96
  • SDC12258.jpg
    SDC12258.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 88
  • SDC12259.jpg
    SDC12259.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 94
Ostatnia edycja:
SDC12254.jpgSDC12255.jpg

udało się :-)
Do biurka muszę dokupić jeszcze nadstawkę i będzie ok. A do szafy muszę przykręcić uchwyty. Nad komodą będą zdięcia dziewczynek z różnych etapów ich życia. A na drugiej ścianie płótna z rysunkami mojej Izy :-) U chłopców podobnie.

Załączniki

• SDC12254.jpg
    SDC12254.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 94
  • SDC12255.jpg
    SDC12255.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 88
Majqa1 - b. ciepłe mi się wydają te Twoje pokoiki.... :happy2: Te samochody na ścianie - mi się wydawało, że występują w Ikea tylko w postaci dywanu.

reklama
Do góry