reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
Madzioolka - a może Pan byłby bardziej uniwersalny ;-)Ja niby mam ale tak na odwal się robi, a opiekunka Młodej poprawia.... :baffled: Plus kompletnie bezmyślna - przy sprzątaniu też trzeba niestety głowy używać....
A tak wogóle maila wysłałam. :happy2:
Andariel - bardzo jestem ciekawa tych lampek, ale to w domu obejrzę.

drugi plakat P1210002.jpg.jpgP1210001.jpg też z neta zgapiony, trochę zmodyfikowałam rzeczy np na g są guziki, bo Miesio je uwielbia!:) NIe dam za coś takiego 4 dych, więc wymodziłam sama. Jeszcze cyferki przerysuję na białym i wieszamy:-) no i ślady po ołówku muszę wymazać... i przesunąć w ramce w prawo i będzie git! trochę większa ramka by się przydała, bo ucieło dół i bałwana...

Załączniki

• P1210002.jpg
    P1210002.jpg
    29,5 KB · Wyświetleń: 67
  • .jpg
    .jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 66
  • P1210001.jpg
    P1210001.jpg
    33,2 KB · Wyświetleń: 57
Aestima plakat przekozak jakby topowiedziała Doggi :-) super Ci wyszedł!!! czym malowałaś???? ja widziałam coś podobnego na pakamerze ale właśnie ta cena chyba jeszcze drożej niż 40dychy, niezłe zdzierstwo...

U Ewy też był plakat literkowy http://otymze.blogspot.com/2013/03/nasz-przyszy-lokator.html ale jakiś taki mało czytelny mi się wydaje...

Ostatnia edycja:
Aestima, świetna robota! :-) Baaardzo mi się podoba!

Madzioolka, zgadzam się, że plakat Ewy mało czytelny.

A ja, oglądając dziś moją nową książkę, pomyślałam o zrobieniu czegoś podobnego, tylko myślałam o cyferkach - no i wersja materiałowa, na drzwi. Aaaależ się nakręciłam! :-)

Aestima wooooow! Ty to masz talent! Super pomysl i wykonanie, chyba na urlopie sie wezme za taki plakat, bo strasznie mi sie podoba. I super na bialym te literki wygladaja! A czym malowalas?

Mi ten u Ewy tez sie nie podobal dlatego wzorowalam sie na tym drugim ( w necie znalazlam dwa z polskim alfabecie). Teraz musze cyferki przerysowac... czy zostawic te na granacie?

reklama
Mrsmoon, pomysl zgapiony z tego mega drogiego plakatu. Ale dodalam swoje innowacje:) kredkami i cienkopisem a cyferki tez farbkami.

Do góry