reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

A faktycznie, gimmo! Kiedyś mi się podobały, ale na pewno jeżyków nie było, w końcu się na żadną nie zdecydowałam. Nie wiem dlaczego mi teraz nie wyskoczyły w wyszukiwarce na all:confused:

reklama
Ja niestety na razie nie pooglądam ...
My mamy zwykłą małą z materiałowym abażurem - co ważne bo poprzednia pociągnięta za kabel się stłukła - i Młoda już ją umie wyłączyć. :-p
Madzioolka - te przestrzenne dywany wkleiłam jako ciekawostkę natomiast do shaggego powinna być w zestawie pani do sprzątania codziennie :happy2:. No faktycznie w Kids Town nie jest taniu, nasz dywan z przeceny kosztował ponad 600 zł.

Ostatnia edycja:
reklama
Zamówiony i zapłacony:cool2:zaryzykowałam dając Ninie wybór nawet ze świnią z różowymi dodatkami (ach, ta adrenalina po pytaniu: który Ci się najbardziej podoba?), ale szczęśliwie dla mnie wybrała jeżyka:-D
ps. generalnie Nuśka nie boi się ciemności, ale że Leo co noc między 1 a 3 mnie woła, a ja zanim go usłyszę chwila mija, to się wybudza i ciężko jej potem usnąć. No i wczoraj mi powiedziała, że nie mogła spać i potem śniła jej się wiedźma i duży brzydki niedźwiedź, i że się trochę bała bo było ciemno. Myślę więc, że taka lampka pod ręką w razie przebudzenia będzie fajnym uspokajaczem.

Do góry