reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

kącik/pokój dla Maluszka :)

reklama
kolory strasznie ponure ale pomysł i wykonanie pierwsza klasa, marzy mi się coś w tym stylu...
a74eae2d11862331912a57470e306fa4.jpg

Załączniki

• a74eae2d11862331912a57470e306fa4.jpg
    a74eae2d11862331912a57470e306fa4.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 44
Ciekawe to drzewko:tak:

Dziewczyny, a ja poszukuję (od godziny zaledwie, ale już widzę chiński badziew w ilości przytłaczającej) jakiejś lampki nocnej na baterie, coś może LEDowego do dziecięcego pokoju - dla Ninki. Czegoś,co miałaby tuż koło łóżka i mogła sobie sama włączyć w nocy gdy się wybudzi ze snu. Nie może to być nic wymagającego wiercenia w ścianie (no bo ściana nie nasza;-)). Najchętniej coś niewielkiego i niknącego w pokoju, zważywszy że pokój jest jaki jest (bez wyraźnego motywu).

Andariel - lampkowo nie pomogę - nic mi nie wpadło w oku w tym kierunku. :no:
Dziś rozmawiałam na temat łóżka Młodej - i przejściowo będzie chyba takie jak z blogu który wyklejała Aestima - czyli proste z małym wejściem z boku, dopasowane do obecnego materaca - 120 cm. A później dopiero antresola.
I jeszcze - balkonowe klimaty cudne tylko raczej na słoneczną pogodę - rodzice mojego chrzestnego mają coś w stylu mały stoliczek, dwa krzesełka i parę doniczek - b. fajna sprawa na kawę czy na tfu... dymka.
Madzioolka - motyli dywan cudny, ale jak dla mnie za dużo i nie koniecznie moich kolorów.
Tu http://www.kidstown.pl/?category=301,dywany-typu-shaggy-arte-espina masz troszkę w szarościach - kwestia wielkości i odcienia.
A poza wszystkim takie http://www.kidstown.pl/?category=305,dywany-play-dywany-3d-przestrzenne cuda jeszcze są :-p

Ostatnia edycja:
Madzioolka, fajne ale juz widze te spadajace ksiazki, no i dla mnie za bardzo chaotyczne, jednak wole proste formy ( np tp drzewko co wklejala Marta).
Andariel na all sa takie dotykowe zwierzaczki gimmo czy jakos tak. Kosztuja ok 30 zl, jest jezyk jesli myslusz o lesnym pokoju. Ja go kupie:) Sa sympatyczne i dzieciom bankowo prYpadna do gustu

reklama
Forever te przestrzenne to fajny pomysł ale znów pstrokacizna a ja chcę stonowany a shaggy to juz skreśliłam przez niemożność dokładnego sprzątnięcia i tony brudu chowającej sie w tych frędzlach - codzienne odkurzanie to nie dla mnie... no i ceny na kids town do przystępnych nei należą, tzn nie na moja keiszeń póki co

Do góry