reklama
Aestima
Fanka BB :)
chiński jedwab darzę jeszcze większą sympatią... Ale jednak biel lepsza w tym wypadku nie??
U nas jeszcze będzie balkonowa rewolucja w skali mikro ( balkon jest mikro). Ale za to będzie wypieszczony na maksa
i jedyną jego funkcją będzie - cieszyć moje oko, ha!
U nas jeszcze będzie balkonowa rewolucja w skali mikro ( balkon jest mikro). Ale za to będzie wypieszczony na maksa
i jedyną jego funkcją będzie - cieszyć moje oko, ha!
Aestima
Martadelko, prawda?
ta podłoga... woła do mnie! Zaraz zacznę zrywać panele...
Małe jest piękne – cz.1
i wielkie WOW! patrzcie i zachwyacjcie się!
Z potrzeby piękna....: balkon
ta podłoga... woła do mnie! Zaraz zacznę zrywać panele...
Małe jest piękne – cz.1
i wielkie WOW! patrzcie i zachwyacjcie się!
Z potrzeby piękna....: balkon
podłoga a balkon, który najbardziej w Twoim stylu? mi się podoba druga fotka ze skrzyniami na ścianie i tak w połowie strony z czerwoną skrzynia, tylko bym kwiatki ze ściany ściągnła;-)
ciekawe:
A Little Learning For Two: Repurposed Cot
ciekawe:
A Little Learning For Two: Repurposed Cot
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mi się niestety połowa nie otwiera więc część uwag wieczorem :-(
Mrsmoon - bardzo.... sterylnie u Was - takie wrażenie z fot, a w realu bardzie żywo ;-)
Cieszę się, że nie mam dylematu koloru ścian - u mnie w całym mieszkaniu identyczne. Ja coś podziałam u Młodej - ale raczej w detalach z uwagi na brak możliwości lokalowych - koło wakacji dopiero zapewne z braku czasu :-(
Mrsmoon - bardzo.... sterylnie u Was - takie wrażenie z fot, a w realu bardzie żywo ;-)
Cieszę się, że nie mam dylematu koloru ścian - u mnie w całym mieszkaniu identyczne. Ja coś podziałam u Młodej - ale raczej w detalach z uwagi na brak możliwości lokalowych - koło wakacji dopiero zapewne z braku czasu :-(
Aestima
i tutaj prosty ale prześliczny kącik do czytania książki chyba we wnękach w łóżku...? (chodzi mi o 1 fotkę)
http://www.thebooandtheboy.com/2010/03/reading-nooks-for-kids.html
i tutaj prosty ale prześliczny kącik do czytania książki chyba we wnękach w łóżku...? (chodzi mi o 1 fotkę)
http://www.thebooandtheboy.com/2010/03/reading-nooks-for-kids.html
Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczynki! Milo cztac takie komentarze na chwile obecna zmienilabym podloge na jakas w stylu tej, ktora pokazala Aestima, alr skoro sprzedajemy, to dopiero w nowym mieszkanku bede eksperymentowac. Aestima ja mam bialy w salonie, ale tyle pisalas o chinskim jedwabiu, ze w nowym mieszkaaniu na pewno bede go brala pod uwage:-)
forever-czy ja wiem? az tak sterylnie chyba nie, do mnie przemawia biel i proste ksztalty, do zdjec posprzatalam troche dokladniej;-)
forever-czy ja wiem? az tak sterylnie chyba nie, do mnie przemawia biel i proste ksztalty, do zdjec posprzatalam troche dokladniej;-)
reklama
Aestima
Martadelko, 1,2 i 3 od końca. chyba zrobięsobie napis think ale w kąciku komputerowym w salonie.
Mrsmoon, kupiłam zapas bo ponoć go wycofali, ale może jakiś zamiennik teraz jest- w sensie inna nazwa? bo po co mieliby rezygnować z tak pięknego koloru???
Mrsmoon, kupiłam zapas bo ponoć go wycofali, ale może jakiś zamiennik teraz jest- w sensie inna nazwa? bo po co mieliby rezygnować z tak pięknego koloru???
Podziel się: