nice-girl
Fanka BB :)
A Przemek od piatku je miesko. Słoiczek poszedł na 3 razy. Dałam mu dynie z ryżem i kurczakiem z Baby Dream i hicior u nas - najlepszy obiadek jaki dotad jadł. Chetniej go jadł niz deserek jabłko z brzoskwinia! Pewnie dlatego ze ta dynia slodka, nawet jak dla mnie było całkiem dobre wiec polecam. Oznak alergii na razie brak (pomijajac tą standardową wysypkę która mu ciągle wychodzi na nowo, niezależnie od tego co je.
No i wreszcie znalazłam coś co chętnie pije poza mlekiem. 'Robię' mu soczek - tzn. biorę ze 3 łyżeczki deserku ze słoiczka do butli i dolewam ze 100ml wody i mały ciągnie ładnie :-) No i przynajmniej taki 'soczek' jest niedosładzany i jakiś taki lepszy mi się wydaje od tych ze sklepu nektarów itp.
No i wreszcie znalazłam coś co chętnie pije poza mlekiem. 'Robię' mu soczek - tzn. biorę ze 3 łyżeczki deserku ze słoiczka do butli i dolewam ze 100ml wody i mały ciągnie ładnie :-) No i przynajmniej taki 'soczek' jest niedosładzany i jakiś taki lepszy mi się wydaje od tych ze sklepu nektarów itp.
Ostatnia edycja: